Αρχική Παιδί 2-6Πρακτικός Οδηγός Πως θα είναι το 2014 για τα παιδιά;

Πως θα είναι το 2014 για τα παιδιά;

από kmir

zwdiaΠως θα εξελιχθεί η νέα χρονιά για τους μικρούς εκπροσώπους του ζωδιακού;

Ποιες θα είναι οι επιδόσεις στο σχολείο τους και ποια θα είναι η συμπεριφορά και η εξέλιξή τους κατά την διάρκεια του νέου έτους;

ΚΡΙΟΣ
Το μικρό σας Κριαράκι είναι ένα δραστήριο και φασαριόζικο παιδί , που του αρέσει πάντα να πρωτοστατεί! Το 2014 θα δώσει πραγματικά τα ρέστα του στις σκανταλιές και στο παιχνίδι … Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού (μέχρι τον Ιούλιο του 2014) θα κάνει το παιδάκι σας να είναι αρκετά αντιδραστικό, άτακτο και επαναστατικό. Τη νέα χρονιά θα κάνει πολλούς καινούργιους φίλους, αλλά θα είναι και αρκετές οι στιγμές που θα μπλέκει και σε καβγαδάκια και μετά θα ξεκινούν οι γκρίνιες.

Αυτή τη χρονιά, το μικρό Κριαράκι, παρόλο που θα σας εξαντλήσει με την ενεργητικότητά του, θα σταθεί πιο υπάκουο όταν εσείς θέλετε να του βάλετε όρια ή όταν προσπαθείτε να το επαναφέρετε στην τάξη. Το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς, θα δείξει μεγάλο ζήλο προς τη μάθηση και θα σας εκφράσει τους στόχους του και τις φιλοδοξίες του, όπου θα πρέπει και εσείς από πλευράς σας να το ενθαρρύνεται!

Δείξτε προσοχή στις απροσεξίες του, τους μήνες Απρίλιο και Οκτώβριο που πραγματοποιούνται οι Εκλείψεις Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού! Σε αυτούς τους μήνες, το Κριαράκι μπορεί να είναι αρκετά πιο κυκλοθυμικό και ασταθή στη συμπεριφορά του!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο μικρός Ταύρος αρχίζει να μεγαλώνει και αυτή τη χρονιά σας είναι πιο αισθητή η αλλαγή στους τρόπους, στη συμπεριφορά και στις αντιδράσεις του! Μαζί με τον μικρό «μπόμπιρα» Ταύρο, νιώθετε περήφανοι και εσείς που το μικράκι σας, αρχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται!

Στο πρώτο επτάμηνο της νέας χρονιάς, ο μικρός Ταύρος θα έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά του, θα είναι όλο νέες δραστηριότητες, ενώ οι απαιτήσεις στο σχολείο θα είναι αρκετά πιο αυξημένες. Φροντίστε περισσότερο την ξεκούρασή του και μεριμνήστε να το χαλαρώνεται τις στιγμές που μπορεί να αισθάνεται πιεσμένο!

Τη νέα χρονιά, εκτός από ένα νέο χόμπι, ευνοείται πολύ στην έναρξη εκμάθησης μίας νέας ξένης γλώσσας (ιδιαίτερα στο πρώτο 3μηνο της νέας χρονιάς)! Θα σας καταπλήξει με το ενδιαφέρον που θα δείξει προς τη μάθηση … Τις περιόδους που θα πραγματοποιηθούν οι Ηλιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (στις 29/4 και στις 23/10), να αναμένετε ότι το Ταυράκι θα είναι αρκετά πιο ευαίσθητο από ότι συνήθως!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2014 είναι μία χρονιά που ο μικρός Δίδυμος θα εκφράσει πολλά νέα και δημιουργικά ταλέντα! Από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς μέχρι και τον Ιούλιο, ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και το μικρό Διδυμάκι, θα είναι αρκετά εκφραστικό, εκδηλωτικό, παιχνιδιάρικο … αλλά και πολύ δραστήριο! Θα θέλει να δοκιμάσει νέες περιπέτειες, θα ασχολείται με πολλές δραστηριότητες μαζί και πολλές φορές θα σας καταπλήξει με τις επιδόσεις του, αλλά και με τους γρήγορους ρυθμούς του!

Η ενασχόλησή του με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα ή τα ομαδικά παιχνίδια, θα μπορούν να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο αυτή τη χρονιά στην εξέλιξή του! Από τον Ιούλιο του 2014 και μέχρι το τέλος της χρονιάς, ο μικρός Δίδυμος, είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει κάποιο νέο αδερφάκι ή να βελτιώσει πολύ τη σχέση του με τα αδέρφια ή τα ξαδέρφια του. Θα είναι ακόμα πιο επικοινωνιακό, θα αποκτήσει ακόμα περισσότερες γνώσεις και θα μπορεί να αφομοιώσει πιο εύκολα, κάθε νέα πληροφορία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία νέα και πολύ σημαντική χρονιά ξεκινά για το μικρό μας Καρκινάκι, το οποίο επρόκειτο να είναι ένα από τα πιο τυχερά παιδιά του 2014! Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό του μέχρι τον Ιούλιο του 2014 και ο μικρός μας Καρκίνος θα επεκτείνει τις γνώσεις του και τα ταλέντα του! Η πρόοδός του θα είναι μεγάλη, ενώ χαρακτηριστική θα είναι και η υπερβολή του!

Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού (στο πρώτο επτάμηνο της νέας χρονιάς), θα κάνει τον μικρό Καρκίνο, αρκετά ανυπάκουο στους κανόνες που του θέτετε! Πολλές φορές θα αντιδρά με γκρίνιες και πείσματα και εσείς θα πρέπει να τον ηρεμείτε με τον διάλογο!

Μην του σφίξετε παραπάνω τα λουριά, γιατί δεν θα μπορέσετε να έχετε αποτελέσματα! Στο πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς θα κάνει νέες φιλίες, που θα είναι σταθερές στο χρόνο. Οι επιδόσεις του στο σχολείο θα έχουν σκαμπανεβάσματα, όμως πολλές θα είναι οι στιγμές που θα σας εντυπωσιάσει με την ξαφνική του πρόοδο!

ΛΕΩΝ
Ο μικρός μας Λέοντας, θα έχει μία απαιτητική αλλά ιδιαίτερα ξεχωριστή χρονιά! Εσείς από την πλευρά σας θα μπορέσετε αυτή τη χρονιά να βάλετε πολύ γερές βάσεις στο παιδί σας και είναι μία καλή ευκαιρία να εφαρμόσετε στην διαπαιδαγώγησή του κάποιους κανόνες, που σίγουρα θα καταφέρει να τους τηρήσει!

Στο πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς, το μικρό Λιονταράκι θα είναι αρκετά δημιουργικό στις καθημερινές του δραστηριότητες, ενώ και οι επιδόσεις του στο σχολείο θα είναι εξαίρετες. Εσείς θα λαμβάνετε θετικά σχόλια για τους καλούς του τρόπου! Μέχρι τον Ιούλιο του 2014, θα ξεκινήσει ένα νέο σπορ που θα το βοηθήσει να διοχετεύει την ενεργητικότητά του, φροντίστε από την πλευρά σας να το ωθήσετε σε μία τέτοια επιλογή … και δεν θα χάσετε! Από τον Ιούλιο του 2014, ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του μικρού Λέοντα, και του δίνει φτερά …. Για να μπορέσει να προοδεύσει και να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο!

Το μικρό Λιονταράκι θα είναι ακόμα πιο ευχάριστο και δημιουργικό … όμως πολλές φορές θα οδηγείται σε υπερβολές, ιδιαίτερα με το φαγητό. Δείξτε προσοχή στην διατροφή του….

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2014 είναι μία χρονιά που ο μικρός μας ο Παρθένος, θα μπορεί να εκπληρώσει πολλές από τις παιδικές του επιθυμίες ενώ χαρακτηριστική θα είναι και η κοινωνική του δραστηριότητα! Θα είναι ο πρωτοστάτης σε κάθε εκδήλωση και οι προσκλήσεις για «πάρτι» που θα δέχεστε θα είναι αρκετές. Θα κοινωνικοποιηθεί ακόμα περισσότερο και θα του αρέσει πολύ να ασχολείται με ομαδικές δραστηριότητες.

Τη νέα χρονιά θα καταφέρει να βάλει γερές βάσεις στον τομέα των γνώσεων, επομένως αν μέχρι τώρα παρατηρούσατε ότι το παιδάκι σας δεν είχε και τόσο γρήγορη εξέλιξη, θα διαπιστώσετε μία ξαφνική ανάπτυξη, που θα σας εντυπωσιάσει!

Επιπλέον, στο πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς, θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αλλά θα είναι και πιο τρυφερό, συναισθηματικό και εκδηλωτικό προς την οικογένειά του! Αυξημένες απαιτήσεις προς εσάς θα έχει αρκετές στιγμές της νέας χρονιάς, όπου θα ζητά συνέχεια δωράκια, γεγονός που μπορεί να σας πιέσει σημαντικά!

ΖΥΓΟΣ
Μες στο χαμόγελο, στο κέφι, στον ενθουσιασμό αλλά και … στην αταξία θα είναι ο μικρός Ζυγός κατά την διάρκεια του 2014. Το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς, το Ζυγάκι θα σας ξετρελάνει με τα τερτίπια του, με την εκφραστικότητά του αλλά και με την ιδιαίτερη ζεστασιά που θα εκδηλώνει προς την οικογένειά του!

Εσείς από την πλευρά σας, δεν θα μπορείτε ούτε στιγμή να του χαλάτε χατίρι και άθελά σας μπορεί και να το κακομάθετε. Σημαντικό γεγονός για αυτή τη χρονιά, είναι η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του μικρού Ζυγού μέχρι τον Ιούλιο του 2014. Το Ζυγάκι θα είναι γεμάτο ενεργητικότητα και κέφι για σκανδαλιές. Θα είναι αρκετά δραστήριο, δυναμικό, αποφασιστικό ενώ χαρακτηριστικές θα είναι οι στιγμές που θα σας κουράσει είτε με την πολυλογία του είτε με τις ατελείωτες αταξίες του!

Θα σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να «τιθασεύσετε» τον μικρό σας μπόμπιρα, ωστόσο θα σας εντυπωσιάζει η ξαφνική και γρήγορη ανάπτυξή του! Με τον Δία στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι και τον Ιούλιο του 2014, ο μικρός Ζυγός, θα παρουσιάσει πολύ σημαντική πρόοδο στο σχολείο του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σφίγγουν τα λουριά στο μικρό Σκορπιό αυτή τη χρονιά, μαθαίνει να λειτουργεί βάση προγράμματος, οι απαιτήσεις των γονέων και των δασκάλων γίνονται ολοένα και περισσότερες, γεγονός που τον κάνει να σοβαρευτεί και να μεγαλώσει! Στο πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς, θα βελτιώσει πολύ τις σχέσεις του με τα αδέλφια του, ενώ μπορεί να χαρεί πολύ από τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια!

Μέχρι τον Μάρτιο, θα βελτιώσει πολύ τους τρόπους που εκφράζεται, θα γίνει ακόμα πιο ευγενικό … και πολλές φορές θα σας «σκλαβώνει» με την γλυκύτητά και τους τρόπους του! Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού μέχρι τον Ιούλιο του 2014 θα κάνει τον μικρό Σκορπιό αρκετές στιγμές πιο εσωστρεφή, ενώ μπορεί να νιώθει πίεση από όλες τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχει.

Φροντίστε με το διάλογο να μπορείτε να τον χαλαρώνετε και κρατήστε στην πίσω άκρη του μυαλού σας, ότι το παιδάκι σας πολλές φορές μπορεί να σας κρύβει τις σκέψεις ή τις πράξεις του, είτε μπορεί να λέει ψέματα, προκειμένου να αποφύγει τις τιμωρίες. Από τον Ιούλιο του 2014 ως το τέλος της χρονιάς, θα παρουσιάσει σημαντική πρόοδο στις γνώσεις του, επομένως αυτή η χρονιά θα κλείσει με τον Σκορπιό να είναι ο πρώτος μαθητής στο σχολείο!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρώτος στις σκανταλιές, στο παιχνίδι και στην ανεμελιά θα είναι ο μικρός μας Τοξότης κατά την διάρκεια του 2014. Στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς, θα αποκτήσει πολλούς καινούργιους φίλους, θα ασχολείται με ομαδικές δραστηριότητες και θα γκρινιάζει όταν θα πρέπει να είναι στο σπίτι ή όταν έρχεται η ώρα της ξεκούρασης!

Από το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς, θα καταφέρει το μικρό τοξοτάκι να νιώσει μεγαλύτερη σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στις δυνατότητές του. Οι έξυπνες ερωτήσεις του θα είναι πάρα πολύ εύστοχες, τα λόγια του θα σας γοητεύουν ενώ αυτή τη χρονιά θα μάθει να υπερασπίζεται την άποψή του! Ακόμα μεγαλύτερη θα είναι η πρόοδος και η εξέλιξή του από τον Ιούλιο του 2014 που ο Δίας θα εισέλθει στο ζώδιο του Λέοντα.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα αποκτήσει νέες γνώσεις, θα μάθει να εκφράζεται, να μιλά και να αφομοιώνει γνώσεις ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον θα έχει και κάποια διάκριση στο σχολείο του στους τελευταίους μήνες της χρονιάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με το ξεκίνημα του 2014, ο μικρός Αιγόκερως αλλάζει… γίνεται ακόμα πιο όμορφος, γλυκύτατος και εκδηλωτικός. Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό του μέχρι και τον Μάρτιο, γεγονός που θα κάνει το Αιγοκεράκι να είναι πιο τρυφερό, συναισθηματικό … αλλά και δημιουργικό! Δεν θα λέει «όχι» στις προτάσεις σας και θα προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα σε κάθε νέα συνθήκη.

Στο πρώτο επτάμηνο της νέας χρονιάς, θα κάνει πολύ σταθερές φιλίες που θα αντέξουν στο χρόνο, επιπλέον θα υπάρξει και ένα γεγονός στο σπίτι που θα του δώσει πολύ μεγάλη χαρά ! Ωστόσο , αυτή τη χρονιά δεν θα λείψουν και οι επαναστάσεις του στο σχολείο … Θα αντιδρά με το διάβασμα, δεν θα συγκεντρώνεται εύκολα και θα είναι αρκετά πιο ανέμελο! Εσείς από την πλευρά σας θα πρέπει να επιτηρείτε το Αιγοκεράκι ακόμα περισσότερο, δαμάζοντας κάποιες στιγμές τον ατίθασο χαρακτήρα που θα εκδηλώνει!

Είναι πολύ πιθανό να θέλει να ασχολείται με πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα και πολύ γρήγορα να βαριέται, να αποθαρρύνεται και να τα παρατά! Το 2014 λοιπόν, ενισχύστε τα ταλέντα του και βάλτε τον μικρό Αιγόκερω σε πρόγραμμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα χρονιά ξεκινά με κέφι και ενθουσιασμό για τον μικρό Υδροχόο, ο οποίος θα παρουσιάσει πολύ μεγάλη ανάπτυξη και εξέλιξη από το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς και ύστερα! Στο πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς, θα δείτε το Υδροχοάκι πιο εσωστρεφές και συγκρατημένο στις εκδηλώσεις του, γεγονός που γρήγορα θα ξεπεραστεί!

Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού μέχρι τον Ιούλιο του 2014, θα δώσει «φτερά» στον μικρό Υδροχόο, δίνοντάς του την σπιρτάδα του πνεύματος, κάνοντάς τον πιο φιλομαθή και δημιουργώντας του το κίνητρο να αποκτήσει ακόμα περισσότερες γνώσεις! Ο Κρόνος απ΄το ζώδιο του Σκορπιού, κάνει ιδιαίτερα απαιτητικό κάποιες στιγμές το κλίμα που επικρατεί είτε στο σχολείο του, ενώ παράλληλα μπορεί να αισθάνεται ότι καταπιέζεται από τους όρους που του θέτει ο πατέρας του στην διαπαιδαγώγησή του!

Χαλαρώστε του κάποιες στιγμές του ρυθμούς του και αφιερώστε του χρόνο για ψυχαγωγία και για κοινωνική δικτύωση που τόσο πολύ του αρέσουν!

ΙΧΘΥΣ
Αν το παιδάκι σας ανήκει στον αστερισμό των Ιχθύων, τότε σίγουρα έχετε να αναμένετε τα καλύτερα το 2014! Στο πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς θα κάνει πολλούς νέους φίλους και θα είναι περιζήτητο στις παρέες του … Στη συνέχεια της χρονιάς, θα δείτε το παιδί σας να αναπτύσσει νέα ταλέντα και να σας εντυπωσιάζει με τα νέα τερτίπια που θα σκαρώνει!

Η καλλιτεχνική φύση του παιδιού σας θα εκδηλωθεί έντονα αυτή τη χρονιά, για αυτό φροντίστε να του ενισχύσετε ακόμα περισσότερο την επιθυμία του για δημιουργία, έκφραση και για ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες που το γεμίζουν! Το μοναδικό σημείο που πρέπει να δείξετε προσοχή κατά την διάρκεια του 2014, είναι να μην κακομάθετε το μικρό Ψαράκι με δωράκια και κάνοντάς του όλα τα χατίρια!

Όσο ευγενικό και καλότροπο και να είναι, να θυμάστε ότι κάποιες στιγμές μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απαιτητικό και γκρινιάρικο. Οι επιδόσεις του στο σχολείο θα έχουν σκαμπανεβάσματα, όμως αναμένεται αυτή τη χρονιά να έχει ξαφνικές επιτυχίες που θα σας δώσουν χαρά!

oroskopos.gr.msn.com

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies