Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Ζητείται βοήθεια για ένα 5χρονο κορίτσι!

Ζητείται βοήθεια για ένα 5χρονο κορίτσι!

από kmir

helpΧρειάζονται 4.000 ευρώ για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Βρετανίας.

Την αλληλεγγύη των Κρητικών έχει ανάγκη ένα 5χρονο κοριτσάκι από το Ηράκλειο που χρήζει άμεσης μεταφοράς σε νοσοκομείο της Μεγάλης Βρετανίας. Το κοριτσάκι έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος και τώρα θα πρέπει να υποβληθεί σε μετεγχειρητικό έλεγχο και για το λόγο αυτό απαιτείται το ποσό των 4.000 λιρών Αγγλίας που οι γονείς του δεν έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο Μηνάς Χατζηδάκης από την Ομάδα Αλληλεγγύης Αγίας Αικατερίνης σημείωσε ότι η μεταφορά του παιδιού επείγει και μάλιστα το ραντεβού που είχε κλειστεί στις 15 Οκτωβρίου ακυρώθηκε αφού δεν είχαν συγκεντρωθεί τα χρήματα.

Στην επιστολή του νοσοκομείου που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Πατρίς αναφέρεται:

Το νοσοκομείο King’s College NHS Trust είναι ένα νοσοκομείο του ΕΣΥ, δεν είναι ιδιωτικό και παρέχει εθνικές υπηρεσίες υγείας για την Αγγλία. Η λίστα αναμονής για το νοσοκομείο μπορεί να φτάνει και τους 9 μήνες και προφανώς αυτό συμπεριλαμβάνει τους ασθενείς όλης της Ευρώπης με τη συμφωνία του Ε112.

Στην περίπτωση της Α.Σ. η οποία χρήζει ελέγχου ήπατος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος, η μακροχρόνια αναμονή θα ήταν ανεπίτρεπτη και επικίνδυνη από ιατρικής απόψεως και ένα ραντεβού συντομότερο είναι απολύτως απαραίτητο. Για το λόγο αυτό έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για το ραντεβού της ασθενούς στις 15 Οκτωβρίου 2013 καθώς αυτό είναι το καλύτερο γι’ αυτήν και περιμένουμε την επιβεβαίωσή σας.

Το κατά προσέγγιση κόστος θα είναι 4.000 στερλίνες για έλεγχο ήπατος μετά τη μεταμόσχευση. Είναι πληρωτέο εξ ολοκλήρου πριν το ραντεβού είτε με τραπεζικό έμβασμα, με επιταγή στερλινών. Το ποσό αυτό περιλαμβάνει την πληρωμή του νοσοκομείου, την παραμονή και την πληρωμή των ιατρών.

Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν δεχόμαστε εγγυητική επιστολή πλέον, γι’ αυτό το λόγο σας παρακαλώ να μας στείλετε αντίγραφο της τράπεζας για το ποσό των 4.000 στερλινών όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Μετά την έκδοση των τιμολογίων θα επιστρέψουμε τα χρήματα που δεν χρησιμοποιήθηκαν και θα σας ζητήσουμε περισσότερα χρήματα σε περίπτωση που το κόστος ξεπεράσει την αρχική προκαταβολή.

Η ιδιωτική πτέρυγα ανήκει οργανικά και διοικητικά στο νοσοκομείο King’s College Hospital NHS Trust και δεν λειτουργεί αυτόνομα.

prismanews.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies