Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Ζευγάρι θα κάνει ταυτόχρονη ευθανασία!

Ζευγάρι θα κάνει ταυτόχρονη ευθανασία!

από kmir

euthanasiaΤο ζευγάρι θα προβεί σε ευθανασία αν και κανείς τους δεν είναι βαριά άρρωστος…

Το ηλικιωμένο ζευγάρι από τις Βρυξέλλες θα είναι το πρώτο που πρόκειται να κάνει ταυτόχρονη ευθανασία και μάλιστα με τη συγκατάθεση των παιδιών του.

Ο 89χρονος και η 86χρονη σύζυγός του, αποφάσισαν από κοινού να πεθάνουν γιατί φοβούνται τη μοναξιά, όπως δήλωσαν, σε περίπτωση που κάποιος από τους δύο πεθάνει από φυσικά αίτια.

Έχουν την απόλυτη στήριξη των τριών ενήλικων παιδιών τους αφού όπως είπαν είναι σε θέση να φροντίσουν μόνοι τους τον εαυτό τους όταν χάσουν τους γονείς τους.

Ο ηλικιωμένος άντρας λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο του προστάτη στον οποίο χειρουργήθηκε 20 χρόνια πριν και δεν αντέχει μέρα χωρίς να πάρει μορφίνη ενώ η γυναίκα είναι μερικώς τυφλή και τελείως κουφή.

Τα παιδιά τους ψάχνουν τώρα κάποιον επαγγελματία που θα κάνει την διπλή ευθανασία.

Σχεδίαζαν να αυτοκτονήσουν μαζί στις 3 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, στην 64η επέτειο του γάμου τους, τοποθετώντας πλαστικές σακούλες πάνω από τα κεφάλια τους και αφού είχαν πάρει μία υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών.

Τελικά όμως φοβήθηκαν ότι η αυτοκτονία ίσως να μην πετύχει και έτσι προτίμησαν την ευθανασία αφού όπως είπαν δε θέλουν να γίνονται άλλο βάρος στα παιδιά τους…

Ο 55χρονος γιος τους ζήτησε από γιατρό να κάνει ευθανασία στο ζευγάρι, αφού είναι νόμιμη στο Βέλγιο από το 2002 αλλά εκείνος αρνήθηκε αφού δεν είχαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

 

www.newsbomb.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies