Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Ζευγάρι έστελνε φρικιαστικά μηνύματα… Θα παρηγορώ τα παιδιά όσο τα βιάζεις!

Ζευγάρι έστελνε φρικιαστικά μηνύματα… Θα παρηγορώ τα παιδιά όσο τα βιάζεις!

από kmir

frikiastika minimataΦρικτά μηνύματα και άσεμνες φωτογραφίες παιδιών και ζώων

αναμένεται να στείλουν στη φυλακή παντρεμένο ζευγάρι, που σχεδίαζε να κακοποιεί παιδιά.

Ο 28χρονος Kevin Barnett πρότεινε να ναρκώνει τα παιδιά για να κάνει πραγματοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του, ενώ η 22χρονη σύζυγός του Susan έγραφε ότι θα ήταν πρόθυμη να παρηγορήσει ένα παιδί, καθώς θα το βιάζει εκείνος.

Το ζευγάρι κρίθηκε ένοχο για τον σχεδιασμό σεξουαλικών εγκλημάτων σε βάρος παιδιών, ενώ η 22χρονη Nikita Moore καταδικάστηκε για συνωμοσία και διάπραξη αδικημάτων σεξουαλικών εγλημάτων με τον 28χρονο.

Η 22χρονη είχε μάλιστα συζητήσει με τον Kevin Barnett το ενδεχόμενο να κάνει ένα μωρό για να το εκμεταλλεύονται από κοινού, με τους εισαγγελείς ωστόσο να κρίνουν ότι αυτή η φρικτή σκέψη ήταν μόνο αποτέλεσμα φαντασίας.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε πως ο 28χρονος εκμεταλλεύτηκε τα συναισθήματα των γυναικών, αξιοποιώντας την απελπισία τους να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του (ακόμα και να κάνει τρίο μαζί τους).

Η 22χρονη έκανε σχέση με τον 28χρονο αμέσως μετά την αυτοκτονία του συντρόφου της Jason Baines τον Οκτώβριο του 2013.

Ανέφερε ότι είχαν επιδοθεί σε αντισυμβατικές σεξουαλικές πράξεις και πως η σχέση τους έληξε στις αρχές του 2014, όταν ανακάλυψε πω είχε σχέση με μια άλλη γυναίκα.

Και οι τρεις αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν πως τα μηνύματα ήταν προϊόν φαντασίωσης, ενώ θα βρεθούν ξανά στο δικαστήριο στις 5 Φεβρουαρίου.

 

 

 

 

Dailymail

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies