Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Βρήκε την οικογένειά της 10 χρόνια μετά το τσουνάμι!

Βρήκε την οικογένειά της 10 χρόνια μετά το τσουνάμι!

από kmir

tsounamiΜε την οικογένειά της επανενώθηκε ένα 14χρονο κορίτσι από την Ινδονησία

10 χρόνια μετά την εξαφάνισή της όταν παρασύρθηκε από το τσουνάμι που έπληξε τη χώρα.

Η 4χρονη τότε Ραντατούλ Τζάνα και ο 7χρονος αδερφός της, χωρίστηκαν από τους γονείς τους, την ώρα που σκαρφάλωσαν επάνω σε ένα κομμάτι ξύλου, όταν το τσουνάμι χτύπησε το σπίτι τους στις 26 Δεκεμβρίου 2004, αναφέρει το Έθνος.

Η μητέρα της Τζάνα, Τζαμάλια και ο σύζυγός της επέζησαν και έψαχναν για τα παιδιά τους, σταμάτησαν όμως μετά από ένα μήνα υποθέτοντας πως είχαν πεθάνει στο καταστροφικό τσουνάμι.

Τον Ιούνιο ο αδερφός της Τζαμάλια εντόπισε ένα κοριτσάκι που έμοιαζε με την μικρή να επιστρέφει από το σχολείο και άρχισε να κάνει έρευνες γι’ αυτήν. Ανακάλυψε πως η μικρή είχε παρασυρθεί από τα νερά στην επαρχία Ατσε, διασώθηκε από έναν ψαρά και τη μεγάλωσε η ηλικιωμένη μητέρα του που την ονόμασε Γουένι.

Η Τζαμάλια και ο σύζυγός της, επισκέφτηκαν το κορίτσι στα τέλη Ιουνίου και διαπίστωσαν ότι ήταν η κόρη τους.

«Ο σύζυγός μου κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στο Θεό για την επανένωσή μας με το παιδί μας, μετά από 10 χρόνια» δήλωσε η Τζαμάλια. «Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο γρήγορα, όταν την είδα. Αγκαλιαστήκαμε και ένιωσε τόσο άνετα στην αγκαλιά μου» πρόσθεσε.

Η μητέρα δήλωσε επίσης πρόθυμη να περάσει από τεστ DNA προκειμένου να αποδειχθεί ότι η μικρή είναι κόρη της, αν και δεν έχει καμία αμφιβολία καθώς την αναγνώρισε αμέσως.

Όπως τόνισε η μικρή έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της, αν και το χρώμα του δέρματος της έχει αλλάξει γιατί εργάζεται κάτω από τον ήλιο, βοηθώντας τη θετή μητέρα της να συλλέξουν όστρακα.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies