Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Βρεφονηπιακός Σταθμός & Νηπιαγωγείο Κ.Παππά: Μετά την οικογένεια… Εμείς!

Βρεφονηπιακός Σταθμός & Νηπιαγωγείο Κ.Παππά: Μετά την οικογένεια… Εμείς!

από kmir

paidikos stathmosΈχοντας στο νου, το παιδί και μόνο αυτό, η οικογένεια Παππά έχει δημιουργήσει εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, έναν εξαιρετικό χώρο για βρέφη και νήπια στα βόρεια προάστια, αποτελώντας υπόδειγμα πραγματικής εκπαίδευσης και ουσιαστικής ανατροφής των μικρών φίλων του.

O βρεφονηπιακός σταθμός και το νηπιαγωγείο Κ.Παππά εντάσσονται μέσα σε ένα πρότυπο περιβάλλον έκτασης 2 στρεμμάτων, που περιλαμβάνει λαχανόκηπο, δενδρόσπιτο, κήπο με λειτουργικά παιγνίδια, κουκλόσπιτο, πατητήρι, ελαιώνα, χελώνες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, πλήρως εξοπλισμένες με ειδικά υλικά και εκπαιδευτικά μέσα, που ταιριάζουν στην παιδική προσωπικότητα και τις ανάγκες της συγκεκριμένης ηλικίας.

Ταυτόχρονα, έχει δημιουργήσει ένα ιδανικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με τη μέθοδο Montessori, εμπλουτισμένο με βιωματικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά παιγνίδια, πολιτιστικές εκδηλώσεις, ημερίδες, και ό,τι συμβάλλει στην αρμονική συναισθηματική, σωματική, νοητική και πνευματική ανάπτυξη ενός παιδιού με σκοπό την ομαλή ένταξή του στην κοινωνία και τις απαιτήσεις.

To σχολείο Κ. Παππά δεν είναι απλά η εκπαιδευτική βάση ενός παιδιού. Είναι η φροντίδα και η ανθρώπινη έγνοια προς το παιδί, μετά την οικογένεια!

Με σεβασμό στον άνθρωπο. Με ελπίδα για το παιδί και το μέλλον!

Για περισσότερες πληροφορίες: κα. Κατερίνα Παππά, τηλ. 210 80.34.666, www.kpappa.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies