Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Υπερήφανος μπαμπάς φωτογραφίζει για 18 συναπτά έτη την κόρη του!

Υπερήφανος μπαμπάς φωτογραφίζει για 18 συναπτά έτη την κόρη του!

από kmir

iperifanos pateras 1Είναι μία μανία που έχουν όλοι οι γονείς.

Από την στιγμή της γέννησης μέχρι και τα πρώτα βήματα, από τις πρώτες βόλτες μέχρι το πρώτο κουδούνι του σχολείου, οι γονείς προσπαθούν να αποτυπώσουν στον φωτογραφικό κάθε αλλαγή και νέο βήμα του καινούριου μέλους.

Ωστόσο, η Suman Bansal είναι το πιο φωτογραφημένο μωρό-παιδί-έφηβη, καθώς ο δικός της μπαμπάς την φωτογραφίζει επί 6.570 ημέρες, δηλαδή επί 18 συναπτά έτη.

Η μανία του 41χρονου από το Κεντ είχε ήδη ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 1996, τότε που η σύζυγός του ήταν έγκυος στην Suman.

«Ηθελα να φτιάξω ένα φωτογραφικό αρχείο, ως ανάμνηση, έτσι ώστε να μπορεί να δει την αλλαγή από μέρα σε μέρα, διότι εάν βλέπεις τα παιδιά να μεγαλώνουν από μήνα σε μήνα μπορείς να διακρίνεις αισθητή διαφορά και εγώ ήθελα να δουν την διαφορά», εξηγεί ο Munish.

«Θα συνεχίσω να την φωτογραφίζω και εκείνη άλλωστε θέλει, ωστόσο πλέον θα είναι δύσκολο με το Πανεπιστήμιο», δηλώνει στην Daily Mail ο 41χρονος με τις 6.570 φωτογραφίες, αφού αύριο σε μία ημέρα η νεαρή κοπέλα θα κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας της.

uperifanos 2

 

 

 

 

 

 

 

 

uperifanos 3

 

 

 

 

 

 

 

 

uperifanos 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.iefimerida.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies