Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Τραγικό: «Μαμά πάρε με σπίτι και δεν θα ζητήσω φαγητό»

Τραγικό: «Μαμά πάρε με σπίτι και δεν θα ζητήσω φαγητό»

από kmir

faghto-paidi-mama«Μαμά πάρε με σπίτι και σου υπόσχομαι ότι δεν θα σου ζητήσω ξανά φαγητό…»

είναι τα λόγια ενός κοριτσιού που μένει σε ένα παιδικό χωριό-οικοτροφείο΄, στην Καλλιθέα και ικετεύει την μητέρα του κρατώντας την από την φούστα για να την πάρει πίσω σπίτι.

«Μα δεν έχουμε φαγητό σπίτι» απαντά η μητέρα με την κόρη της να της ζητά επίμονα: «Μαμά πάρε με σπίτι και δεν θα πεινάσω ξανά. Στο υπόσχομαι!».

Πρόκειται για μια ιστορία μιας Ελληνίδας μάνας, η οποία δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά στις καθημερινές ανάγκες του παιδιού της και επισκέπτεται το οικοτροφείο, για να του δώσει όση στοργή και αγάπη μπορεί.

Και δυστυχώς η συγκεκριμένη ιστορία δεν είναι η μοναδική όπως αναφέρει το άρθρο της Huffington Post, καθώς οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία να ανταπεξέλθουν στις βασικές ανάγκες.

Το φαινόμενο του υποσιτισμού είναι μια πραγματικότητα στην Ελλάδα, από την αρχή της κρίσης χρέους το 2010, αναγκάζοντας έναν αυξανόμενο αριθμό ατόμων να δίνουν μια καθημερινή μάχη για να φάνε.

Στην Αθήνα καθημερινά υπάρχουν συσσίτια.

Η είδηση έχει φτάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όπου οργανισμοί όπως η Ορθόδοξη Εκκλησία της Βόρειας Αμερικής, προσπαθούν να σώσουν αυτούς που είναι στην πατρίδα.

www.newsbomb.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies