Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Toppik® Hair Building Fibers: λύση για τα αραιά μαλλιά

Toppik® Hair Building Fibers: λύση για τα αραιά μαλλιά

από kmir

toppik-familyΤο Toppik® Hair Building Fibers αποτελεί σήμερα μια φυσική λύση για άντρες και γυναίκες, σε κάθε στάδιο της τριχόπτωσης, που επιθυμούν να επαναφέρουν άμεσα την πλούσια και φυσική εικόνα των μαλλιών τους. Πρόκειται για νανοϊνίδια φυσικής κερατίνης, της ίδιας δηλαδή πρωτεΐνης, που συνθέτει την ανθρώπινη τρίχα και αναμειγνύονται με τα αραιά μαλλιά μέσω του φυσικού στατικού ηλεκτρισμού, χαρίζοντας 100% φυσική πυκνότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Toppik® Hair Building Fibers είναι απόλυτα φυσικό προϊόν, εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, δεν περιέχει χημικά(έκδοχα ή συνθετικές ουσίες) παρά μόνο 100% οργανική κερατίνη. Επιπλέον δεν ερεθίζει το δέρμα και δεν προκαλεί καμία παρενέργεια. Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο στη χρήση του και συστήνεται από δερματολόγους και κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών, καθώς είναι απόλυτα αδρανές και αποτελεσματικό.

To Toppik® Hair Building Fibers διατίθεται σε 4 συσκευασίες: των 2,5 gr, των 10,3 gr, των 25 gr και των 50 gr ενώ καλύπτει άψογα κάθε απόχρωση μαλλιών καθώς διατίθεται σε 9 φυσικές αποχρώσεις.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies