Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Το τραγικό παιχνίδι της τύχης για 7χρονο δωρητή μαλλιών!

Το τραγικό παιχνίδι της τύχης για 7χρονο δωρητή μαλλιών!

από kmir

karkinos malliaΟ 7χρονος Βίνι από το Ρόουσβιλ της Καλιφόρνια μάκραινε τα μαλλιά του για δύο ολόκληρα χρόνια, προκειμένου να μπορέσει να τα δωρίσει σε ασθενείς με καρκίνο.

Τα όμορφα ξανθά μαλλιά του έφτασαν τα 33 εκατοστά πριν μπορέσει να τα κόψει για να τα δωρίσει. Παρά το γεγονός ότι δεχόταν κοροϊδευτικά σχόλια από άλλα παιδιά, ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που έφτανε μέρα με τη μέρα πιο κοντά στο στόχο του.

Η τύχη όμως έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι στον Βίνι, αφού λίγο μετά την ολοκλήρωση της «αποστολής» του, οι γιατροί ενημέρωσαν τον ίδιο και την οικογένειά του ότι έχει εμφανίσει επιθετικό καρκίνο 4ου σταδίου.

Δεν έχει προκύψει ακόμη ακριβής διάγνωση για τη μορφή καρκίνου που έχει εμφανίσει το 7χρονο αγόρι. Οι γιατροί έχουν εντοπίσει ως τώρα καρκινικούς όγκους γύρω από το ισχίο του, το οστό της κόγχης του ματιού του και στο δεξί του ζυγωματικό.

Πριν από λίγο καιρό, ο Βίνι άρχισε να παραπονιέται για πόνους στο γόνατο και λίγο αργότερα οι γονείς του ανακάλυψαν ένα εξόγκωμα στο δεξί του ισχίο. Κατά την επίσκεψη στο νοσοκομείο, οι γιατροί εντόπισαν μια ανησυχητική ανάπτυξη στο λαγόνιο οστό του αγοριού. Ο Βίνι είχε εκδηλώσει επίσης πρήξιμο στο μάτι, το οποίο αρχικά είχε αποδοθεί σε αλλεργίες, όμως η επιδείνωση των ενοχλήσεων οδήγησε τελικά στον εντοπισμό μίας ακόμη ανάπτυξης στο μάτι του.

Πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες εξετάσεις ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να σχεδιάσουν τις αναγκαίες θεραπευτικές παρεμβάσεις για τον Βίνι.

Ο ίδιος δεν έχει χάσει το θάρρος του και νιώθει ευγνωμοσύνη που βοήθησε με τον τρόπο, τους ανθρώπους που βιώνουν κάτι που πλέον αντιμετωπίζει και ο ίδιος.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies