Αρχική ΔιάφοραΚαλοκαίρι Το πρώτο μπάνιο του μωρού στη θάλασσα!

Το πρώτο μπάνιο του μωρού στη θάλασσα!

από kmir

mwro mpanioΉρθε η ώρα να βάλετε το μωράκι σας για πρώτη φορά στην πισίνα ή στη θάλασσα!

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές ασκήσεις – θέσεις που μπορείτε να κάνετε, για να ευχαριστηθείτε και εσείς και το μωράκι σας με ασφάλεια!

Της Ιωάννας Βαπορίδη, MSc καθηγήτριας φυσικής αγωγής, www.aquabirth.gr

 

1. Κρατάω το μωρό κάτω από τις μασχάλες,το σωματάκι του στην επιφάνεια του νερού και μετακινούμαι προς τα πίσω, με σκοπό να χτυπήσει τα ποδαράκια του.

 

 

 

kolumpi 42. Σε συνέχεια της πρώτης άσκησης, φυσάω το νερό κάνοντας μπουρμπουλίθρες, περιμένοντας το παιδί να με μιμηθεί και να ακουμπήσει το στόμα του στο νερό. Μετακινούμαι προς τα πίσω.

 

 

 

 

kolumpi 33. Φέρνω το μωρό σε ύπτια θέση και ακουμπάω το κεφαλάκι του στον ώμο μου. Πιάνω με τα δυο μου χέρια τα ποδαράκι του και τα «χτυπάω», μετακινούμενη προς τα πίσω. Μετά το αφήνω να κάνει μόνο του την κίνηση των ποδιών.

 

 

  

 

kolumpi 54. Ακουμπάω το στήθος του μωρού στον ώμο μου, να κοιτάει προς τα πίσω κρατάω τα ποδαράκια του και τα «χτυπάω», μετακινούμενη προς τα πίσω! Μετά το αφήνω να κάνει μόνο του την κίνηση.

 

 

  

 

kolumpi 25. Στέκομαι στο ένα μου πόδι και βάζω το μωρό να κάτσει στο μηρό του άλλου ποδιού, βάζω τα χέρια μου κάτω από τις μασχάλες του για να στηρίζεται και χτυπάω παλαμάκια και το νερό μπροστά του, προκειμένου να μιμηθεί και αυτό την κίνηση και να χτυπήσει με τα χέρια του το νερό!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies