Αρχική Βιβλία για γονείςΔιαπαιδαγώγηση Το πράσινο παραμύθι…Τρώω σωστά και γελάω!

Το πράσινο παραμύθι…Τρώω σωστά και γελάω!

από kmir

PrasinoParamuthi 1Το «Πράσινο Παραμύθι» είναι ένας διασκεδαστικός οδηγός διατροφής, με παραμύθια, παιχνίδια και εκπλήξεις, που απευθύνεται σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Οι διατροφολόγοι -διαιτολόγοι Παναγιώτα Μίαρη και Μαριέττα Μιχαήλ σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Κώστα Στοφόρο και τη ζωγράφο Στεφανία Βελδεμίρη μετέτρεψαν σε βιβλίο ένα πρόγραμμα που δοκιμάστηκε ήδη με επιτυχία σε μια σειρά εκδηλώσεων και σεμιναρίων, συνδυάζοντας τη μαγεία των παραμυθιών, το παιχνίδι, αλλά και τη δημιουργική συζήτηση.

Στόχος του, να μάθουμε όλοι να τρώμε σωστά, μια και η υγιεινή διατροφή δεν χρειάζεται να είναι βαρετή!

Μέσα από το «Πράσινο Παραμύθι» τα παιδιά φτιάχνουν τις δικές τους ιστορίες και βάζουν τη δική τους υπογραφή, αξιοποιώντας τη δημιουργική τους φαντασία. Και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν τελικά κάτι πολύ σημαντικό: Να μάθουν παίζοντας.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται δυο παραμύθια, εκ των οποίων το ένα καλούνται να το συνεχίσουν τα ίδια τα παιδιά, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, ένα ερωτηματολόγιο, η… μυστική εξίσωση της διατροφής, οδηγίες για την αξιοποίηση του υλικού σε σεμινάρια ή στην τάξη, αλλά και συμβουλές -για παιδιά και γονείς- για το πώς μπορούμε να οργανώσουμε τη διατροφή μας ώστε να είναι υγιεινή, απολαυστική και …γεμάτη χαμόγελα!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies