Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Το Disney Junior έρχεται στην Ελλάδα, την 1Η Ιουνίου 2011

Το Disney Junior έρχεται στην Ελλάδα, την 1Η Ιουνίου 2011

από kmir

Το Disney Junior έρχεται στην Ελλάδα, την 1Η Ιουνίου 2011Η Walt Disney Company EMEA ανακοίνωσε το ξεκίνημα του Disney Junior, μιας νέας πολυπλατφόρμας για παιδιά ηλικίας 2–7 ετών και τις οικογένειές τους, που θα είναι διαθέσιμη ως επώνυμη ζώνη στο Disney Channel στην Ελλάδα από την 1η Ιουνίου του 2011.

Το Disney Junior είναι το επόμενο στρατηγικό βήμα της Walt Disney Company παγκοσμίως για την προσχολική ηλικία. Στηριζόμενο στην επιτυχία του Playhouse Disney, που ήρθε στην Ελλάδα μέσω του καναλιού Disney Channel τον Νοέμβριο του 2009 και σήμερα προβάλλεται σε 109 χώρες παγκοσμίως, η νέα παιδική τηλεοπτική ζώνη ονομαζόμενη Disney Junior θα αντικαταστήσει το Playhouse Disney και θα επεκτείνει το ήδη πιστό κοινό του, ώστε να συμπεριλάβει όλα τα παιδιά ηλικίας 2 – 7 ετών. Το Disney Junior θα παρέχει καθημερινά τηλεοπτικό περιεχόμενο όπως και μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα.

Βασισμένο στην επιτυχία της παραγωγής, της σειράς «Στα Σταυροδρόμια της Ζούγκλας», από το ευρωπαϊκό κέντρο παραγωγής των Disney Channels, το διεθνές περιεχόμενο του Disney Junior θα συμπληρωθεί με τοπικές παραγωγές και προσαρμοσμένες πολυπλατφόρμες. Στο Disney Junior θα προβάλλονται ακόμη αγαπημένες σειρές όπως «Η Λέσχη του Μίκυ», «Στα Σταυροδρόμια της Ζούγκλας», «Ο Μαστοράκος» και «Μυστικός Πράκτορας Όσο», καθώς και φρέσκες κι ολοκαίνουριες σειρές όπως «Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρα του Ποτέ».

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies