Αρχική Παιδί 2-6Εκπαίδευση TinasCraft.com – ένα online νηπιαγωγείο

TinasCraft.com – ένα online νηπιαγωγείο

από kmir

tinascraftΤις τελευταίες ημέρες «ανακαλύψαμε» μία πολύ πρωτοποριακή υπηρεσία για τα παιδιά μας στο διαδίκτυο. Πρόκειται για ένα online νηπιαγωγείο, το TinasCraft.com!

Είναι διαθέσιμο τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά και απευθύνεται στα παιδιά όλου του κόσμου με ηλικία από 3 μέχρι 7 ετών.

Μέσα στο TinasCraft.com οι μικροί μας ήρωες μπορούν και εξασκούνται σε μαθηματικά quiz, τα οποία έχουν πολύ ευχάριστη εικονογράφηση, ενώ παρέχεται μέχρι και η εξήγηση σε κάθε λάθος απάντηση.

Στο TinasCraft.com υπάρχει επίσης μία τεράστια εγκυκλοπαίδεια για τον κόσμο. Με την τέλεια παιδική εικονογράφηση, τα παιδιά μαθαίνουν για τα ζώα, τα μέσα μεταφοράς, το σύμπαν και για πολλά άλλα, ενώ μπορούν να απολαύσουν μια πληθώρα από σχετικά video, φωτογραφίες, ήχους και αντίστοιχα quiz.

TinasCraft.com

Επιπλέον, το TinasCraft.com έχει ειδικό section για τη μουσική και την τέχνη. Το παιδάκι μπορεί να έρθει σε επαφή με την κλασική ζωγραφική και τους κλασικούς συνθέτες της μουσικής, ενώ ο τρόπος προσέγγισης του θέματος είναι άρτιος και πρωτοποριακός.

Η μεγάλη όμως έκπληξη του TinasCraft.com είναι οι χειροτεχνίες! Έχει εκατοντάδες προτεινόμενες κατασκευές αλλά και εκτυπώσιμες ασκήσεις για ζωγραφική ή για εξάσκηση στα μαθηματικά.

Όλα αυτά ολοκληρώνονται με την ενημέρωση των στατιστικών για τους γονείς και τους δασκάλους, αφού μπορεί κανείς να έχει άμεσα την επίβλεψη της δραστηριότητας των παιδιών του.

tinascraft2Γενικά η περιήγησή στο site είναι πάρα πολύ ευχάριστη. Πρόκειται για μία εύχρηστη και απλή υπηρεσία με συναρπαστικό γραφικό περιβάλλον, που σε κάνει να θες να τα δεις όλα μαζί με τα παιδιά σου! Περιμένουμε με ανυπομονησία να ανοίξει το section με τα παραμύθια! Όσον αφορά δε την τιμή είναι €6.90 το μήνα, που σε σχέση με άλλα έξοδα για τα παιδιά, είναι πολύ οικονομικό! Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies