Αρχική Πριν την εγκυμοσύνηΨυχολογία Τι λέει το σχήμα του προσώπου για εσάς;

Τι λέει το σχήμα του προσώπου για εσάς;

από kmir

gamos proetoimasiaΟι ειδικοί στην «ανάγνωση» προσώπων υποστηρίζουν ότι το σχήμα του προσώπου συνδέεται με συγκεκριμένα γνωρίσματα της προσωπικότητας και αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τη ζωή.

Το πρόσωπο είναι ένας χάρτης της προσωπικότητας και της ζωής μας γενικότερα, σύμφωνα με την Jean Haner, συγγραφέα του βιβλίου The Wisdom Of Your Face (Η Σοφία του Προσώπου σου).

Ορισμένοι άνθρωποι έχουν σαφές σχήμα προσώπου, ενώ άλλοι διαθέτουν συνδυασμό σχημάτων, για παράδειγμα οβάλ και διαμάντι.

Δείτε τι σημαίνει το κάθε σχήμα προσώπου σύμφωνα με την ειδικό, βάσει μελετών που ξεκίνησαν πριν πολλούς αιώνες και πηγάζουν από την κινεζική Ιατρική.

Διαμάντι

Το πρόσωπο διαμάντι είναι πλατύ στο κέντρο και σχηματίζει γωνίες προς το μέτωπο και προς το πιγούνι, όπως αυτό της Τέιλορ Σουίφτ. Δείχνει ότι το άτομο θέλει να έχει τον έλεγχο και ότι δίνει σημασία στην κάθε λεπτομέρεια, άρα το αποτέλεσμα της δουλειάς του είναι αρκετά ποιοτικό. Ένα άτομο με το συγκεκριμένο σχήμα προσώπου έχει επίσης εντυπωσιακές επικοινωνιακές δεξιότητες και χειρίζεται τις λέξεις με ακρίβεια.

Οβάλ

Τα άτομα με οβάλ πρόσωπο είναι πρακτικά, μεθοδικά και εξαιρετικά επιτυχημένα στην καριέρα τους. Το οβάλ πρόσωπο, όπως της Μπιγιόνσε, είναι μακρόστενο και το πιγούνι είναι πιο μικρό σε πλάτος από τα ζυγωματικά. Τα άτομα με οβάλ πρόσωπο είναι αρκετά ευαίσθητα και συμπονετικά, ξέρουν τι πρέπει να πουν για να κάνουν κάποιον να νιώσει ευπρόσδεκτος.

Τριγωνικό

Το τριγωνικό πρόσωπο, όπως της Κέλι Όσμπορν, είναι πιο στενό στο μέτωπο και πιο πλατύ στο πιγούνι. Τα άτομα με τριγωνικό πρόσωπο έχουν συνήθως καλλιτεχνικές τάσεις και είναι πολύ δημιουργικά. Έχουν φλογερό χαρακτήρα και τους αρέσει να έχουν ηγετικό ρόλο.

Τετράγωνο

Το τετράγωνο πρόσωπο, όπως της Μίνα Σουβάρι, χαρακτηρίζεται από το εξίσου πλατύ μέτωπο και πιγούνι. Τα άτομα με τετράγωνο πρόσωπο είναι ιδιαίτερα έξυπνα και ενθουσιώδη. Σκέφτονται αναλυτικά και τους αρέσει να αναλαμβάνουν μεγάλα πρότζεκτ, καθώς έχουν φοβερές αντοχές.

Καρδιά

Το πρόσωπο καρδιά είναι πλατύ στο μέτωπο και στενό στο πιγούνι. Η Ρις Γουίδερσπουν και η Κλόι Καρντάσιαν έχουν πρόσωπο καρδιά. Δείχνει ότι το άτομο έχει άπλετη εσωτερική δύναμη αλλά και επιμονή. Τα άτομα με πρόσωπο καρδιά έχουν επίσης ισχυρή διαίσθηση και δεν τα παρατούν εύκολα.

Ορθογώνιο παραλληλόγραμμο
Το ορθογώνιο παραλληλόγραμμο πρόσωπο είναι μακρόστενο, εξίσου πλατύ στο μέτωπο και το πιγούνι. Τα άτομα με αυτό τα σχήμα προσώπου, όπως η Λούσι Λου, έχουν την τάση να δίνουν προτεραιότητα στη λογική. Δεν μιλούν πολύ για τα συναισθήματά τους και τους αρέσει να οργανώνονται πριν δράσουν.

Στρογγυλό

Τα άτομα με στρογγυλό πρόσωπο είναι συνήθως πολύ γενναιόδωρα και ευγενικά και δίνουν προτεραιότητα στις ανάγκες των άλλων. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι πολλές φορές οι δικές τους ανάγκες μένουν ανεκπλήρωτες και δεν παίρνουν όσα θα ήθελαν από τις σχέσεις τους.

 

 

www.onmed.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies