Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Θεία μήνυσε τον 12χρονο ανιψιό της γιατί έσπασε τον καρπό της, όταν την αγκάλιασε!

Θεία μήνυσε τον 12χρονο ανιψιό της γιατί έσπασε τον καρπό της, όταν την αγκάλιασε!

από kmir

minisi theiaΜια απίστευτη υπόθεση εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Υόρκη,

στην οποία πρωταγωνιστούν μία θεία ο ανήλικος ανιψιός της.

Η 54χρονη γυναίκα θεώρησε ότι έπρεπε να μηνύσει τον 12χρονο ανιψιό της, ο οποίος την ημέρα που γινόταν 8 ετών όρμησε με δύναμη στην αγκαλιά της και την έριξε κατά λάθος κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει τον καρπό της.

Η Τζένιφερ Κόνελ μάλιστα ζητούσε με την αγωγή της αποζημίωση 127.000 δολαρίων.

Η γυναίκα στήριξε το επιχείρημα ότι ο τραυματισμός της οφείλεται “στην αμέλεια και την απερισκεψία” του ανιψιού της, ο οποίος έτρεξε προς το μέρος της για να την υποδεχθεί στη γιορτή για τα γενέθλιά του.

“Έίνα λογικό ότι ένα 8χρονο παιδί θα ήξερε, ή όφειλε να ξέρει, ότι ένας τέτοιος βίαιος χαιρετισμός (…) θα μπορούσε να προκαλέσει την βλάβη που υπέστη η ενάγουσα”, αναφέρεται στην αγωγή της θείας, σύμφωνα με αντίγραφο που εξασφάλισε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Το ατύχημα συνέβη στις 18 Μαρτίου του 2011, όταν η θεία επισκέφθηκε τον ανιψιό της Σον Ταράλα, ο οποίος γιόρταζε τα γενέθλιά του στο Ουέστπορτ του Κονέκτικατ, ενώ η αγωγή κατά του παιδιού κατατέθηκε μόλις τον Φεβρουάριο του 2013 σε δικαστήριο της πολιτείας αυτής.

Η 54χρονη θεία γνωστοποιούσε επίσης στην αγωγή της ότι εξακολουθεί να υποφέρει εξαιτίας της πτώσης της, ότι φέρει πλέον μια ουλή στο χέρι της και ότι έκτοτε “έχει περιοριστεί η ικανότητά της να απολαμβάνει τις δραστηριότητες της ζωής”. “Βρισκόμουν σε ένα πάρτι πρόσφατα και ήταν δύσκολο να κρατήσω το πιάτο με τα ορντέβρ”, λέει.

Ο 12χρονος φαινόταν “ταραγμένος” μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, σύμφωνα με την Connecticut Post. Δίπλα του καθόταν ο πατέρας του Μάικλ, ενώ η μητέρα του Λίζα πέθανε πέρυσι.

Η δικαστική διαδικασία, διήρκεσε λιγότερο από δύο ημέρες και το σώμα των ενόρκων αποφάσισε σήμερα, αφού συσκέφθηκε για λιγότερο από μια ώρα, την απόρριψη της αγωγής κατά του 12χρονου.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies