Αρχική Μωρό 0-2Πρακτικός Οδηγός Ταξιδεύοντας πρώτη φορά με το μωρό!

Ταξιδεύοντας πρώτη φορά με το μωρό!

από kmir

BabyBoyLaughterΕτοιμάζεστε για το πρώτο σας οικογενειακό ταξίδι;

Με όλον αυτόν τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας, ένα ταξίδι μαζί του ενδεχομένως να σας φοβίζει λιγάκι.

Για να απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το ταξίδι με την οικογένειά σας, να θυμάστε ότι το μωράκι σας είναι αυτό που, ως ένα σημείο, θα καθορίζει το πρόγραμμα και το ρυθμό του ταξιδιού. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η προετοιμασία.

Σχεδιάστε τα πάντα, έως και την τελευταία λεπτομέρεια από την αρχή, δίνοντας βάρος στο φαγητό, τα ρούχα και γενικά στον εξοπλισμό που θα πάρετε μαζί σας. Φυσικά, αυτό περιλαμβάνει πάντα και την προετοιμασία κάποιου είδους κουτιού πρώτων βοηθειών.

Παρακάτω, υπάρχουν μερικές χρήσιμες συμβουλές:

– Εάν θηλάζετε, τότε το φαγητό του μωρού σας είναι πανέτοιμο! Θυμηθείτε, όμως, να έχετε πάντα μαζί σας επιπλέον νερό για εσάς, διότι αφενός ο θηλασμός απαιτεί την κατανάλωση άφθονων υγρών και αφετέρου μπορεί το ταξίδι να αυξήσει τη δίψα σας. Εάν, αντίθετα, δίνετε στο μωρό σας έτοιμο γάλα, χρησιμοποιήστε εμφιαλωμένο νερό – ή ακόμα καλύτερα, προμηθευτείτε μερικά κουτιά έτοιμου βρεφικού γάλακτος.

– Τα μωρομάντηλα είναι απαραίτητα για τα ταξίδια. Δεν αποτελούν μόνο την ιδανική λύση για το άλλαγμα της πάνας, αλλά είναι επίσης πολύ χρήσιμα για να καθαρίζετε όλοι σας τα χέρια και το πρόσωπό σας, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο των μικροβίων και των μολύνσεων.

– Τώρα που το μωρό σας είναι 3 μηνών, ενδεχομένως να κοιμάται ακόμα στο πορτ-μπεμπέ, που μπορεί εύκολα να μεταφερθεί. Εάν όμως στο σπίτι σας, κοιμάται σε κούνια, θα σας προτείναμε λίγες ημέρες πριν το ταξίδι να προσπαθήσετε να το κοιμίσετε σε ένα παρκοκρέβατο, ώστε να συνηθίσει.

– Φροντίστε να κάνετε πολλές στάσεις για ξεκούραση.

Εάν ανησυχείτε για το ταξίδι που πρόκειται να κάνετε με το μωρό σας, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Απολαύστε αυτή τη νέα εμπειρία και, εάν είναι οι πρώτες σας διακοπές με το μωρό σας, θυμηθείτε να βγάλετε πολλές φωτογραφίες για το οικογενειακό άλμπουμ.

 

 

 

 

www.pampers.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies