Αρχική Παιδί 2-6Πρακτικός Οδηγός Τα μαγικά Χριστούγεννα των παιδιών!

Τα μαγικά Χριστούγεννα των παιδιών!

από kmir

Οργανώστε ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού!

Αγοράστε μικρά δωράκια για τα παιδιά σας και κρύψτε τα σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Μετά αφήστε τα παιδιά σας να βρουν μόνα τους τα δώρα. Έτσι θα απολαύσουν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και θα έχουν και την ανταμοιβή του δώρου. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε και κάποια σημειώματα δίπλα στο δέντρο ή ανάμεσα στα στολίδια που θα τα βοηθήσουν στην εύρεση των δώρων.

Φτιάξτε μια καινούρια συλλογή!

Επιλέξτε ποια θα είναι η Χριστουγεννιάτικη συλλογή που θα ξεκινήσετε. Κάθε χρόνο προσθέστε και ένα καινούργιο αντικείμενο στη συλλογή σας. Έτσι, όσο μεγαλώνουν τα παιδιά σας, θα μεγαλώνει και η συλλογή σας. Φροντίστε η συλλογή που θα επιλέξετε να μην περιλαμβάνει μεγάλα και ακριβά πράγματα για να μπορείτε να διατηρήσετε αυτή την παράδοση και τα επόμενα χρόνια.

Κάποιες ιδέες για τη συλλογή σας είναι κεράκια, διάφορα Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ή ακόμα και μικρά λούτρινα αρκουδάκια. Η επιλογή είναι δική σας και των παιδιών σας.

Κανονίστε μια μέρα των γιορτών να μαζεύεται όλη η οικογένεια και να παίζει επιτραπέζια παιχνίδια. Αν έχετε και τζάκι ακόμα καλύτερα. Αποφασίστε τι παιχνίδια θα παίξετε και κάντε και μερικές χριστουγεννιάτικες παραλλαγές. Είναι μια καλή ευκαιρία να περάσετε αρκετές ώρες όλοι μαζί παίζοντας.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies