Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας
1/2 κιλού τυριά κίτρινα διάφορα
1 παριζάκι
2 φακελάκια έτοιμη μπεσαμέλ
γάλα για τη μπεσαμέλ με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας
1 κρόκος αυγού για άλειμμα του φύλλου
Εκτέλεση
Βούτυρο και αλεύρι για να μην κολλήσει το φύλλο.
Στρώνουμε το 1 φύλλο σφολιάτας σε πυρέξ μεσαίου μεγέθους, ενώ πρώτα το έχουμε αλείψει με βούτυρο και αλεύρι για να μην κολλήσει. Χτυπάμε την έτοιμη μπεσαμέλ με το γάλα και όταν είναι πλέον έτοιμη βάζουμε μέσα τα τυριά και το παριζάκι κομμένο σε κυβάκια. Προσθέτουμε το μείγμα στο πυρέξ και βάζουμε από πάνω το 2ο φύλλο. Αλείφουμε με το αυγό και το βάζουμε στο φούρνο για περίπου 45 λεπτά στους 170-180 βαθμούς στον αέρα. Στο τέλος για 10 λεπτά βάζουμε το φούρνο μόνο από κάτω για να φύγει η υγρασία από τη μπεσαμέλ.