Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο φοιτητή!

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο φοιτητή!

από kmir

iwanninaΠληθαίνουν οι μαρτυρίες από συμφοιτητές του

ότι τις τελευταίες ημέρες ήταν αρνητικά επηρεασμένος από τις επιθέσεις που δεχόταν από μια ομάδα «σκληρών» συμπατριωτών του.

Η κατάσταση του επιδεινώθηκε λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση του, όταν είδε στο χώρο της Σχολής τον αρχηγό της ομάδας που πλέον έχει αποφοιτήσει και υπηρετεί τη θητεία του σε κοντινή πόλη.

Δεν βοήθησε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου…

Οι απαντήσεις από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, που αναμένονταν σήμερα, για τις κλήσεις που έκανε ή δέχτηκε λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυστυχώς δεν έριξαν φως στο θρίλερ της εξαφάνισης του νεαρού φοιτητή.

Ο γνωστός Γιαννιώτης ντέντεκτιβ Γιώργος Τσούκαλης, απηύθυνε κάλεσμα προς όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει, αφήνοντας κατά μέρος τη νοοτροπία «Πού να μπλέξω», βοηθώντας την οικογένεια του νεαρού. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο κ.Τσούκαλης και ο συνεργάτης του στα Γιάννενα Φώντας Βρόσγος, γυναίκα που βρίσκεται απέναντι από τη Γαλακτοκομική Σχολή, είπε ότι είδε τον 20χρονο, στις 13.50 να αγοράζει ένα εισιτήριο λεωφορείου ολόκληρο (κι όχι εκπτωτικό, ως φοιτητής) και περίπου μια ώρα αργότερα να επιβιβάζεται στο λεωφορείο, όπως επιβεβαίωσε και ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος ωστόσο δεν μπορεί να θυμηθεί σε πια στάση κατέβηκε.

Εικάζεται ότι κατέβηκε στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, κάτι που όμως που δεν έχει επιβεβαιώσει κάποιος εκ των επιβατών ή κάποιος άλλος μάρτυρας που ενδεχομένως παρατήρησε το νεαρό φοιτητή. Ο κ.Τσούκαλης σημείωσε ότι κάθε μέρα που περνάει είναι σημαντική και ο χρόνος παίζει εξαιρετικά κρίσιμο ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση εξαφάνισης. «Δεν μπορεί ένας ή δύο αγροίκοι, μπράβοι να ταλαιπωρούν τα παιδιά!» – είπε εξοργισμένος ο κ.Τσούκαλης, αναφερόμενος στο bullying που δέχτηκε ο 20χρονος στη σχολή και για το οποίο, η Διοίκηση της Σχολής αρκέστηκε στο να αλλάξει δωμάτιο στο Βαγγέλη Γιακουμάκη.

 

 

 

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies