Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Μωράκι γεννήθηκε πρόωρα και επιζήσει χάρη σε ένα κομμάτι πάγο!

Μωράκι γεννήθηκε πρόωρα και επιζήσει χάρη σε ένα κομμάτι πάγο!

από kmir

mwro pagosΜία οικογένεια από την Ινδία, έσωσε τη ζωή του νεογέννητου βρέφους, δημιουργώντας μία αυτοσχέδια θερμοκοιτίδα από πολυστυρένιο.

Το μωρό γεννήθηκε σε νοσοκομείο ένα μήνα νωρίτερα, αλλά οι γονείς δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν 144 δολάρια την ημέρα για θερμοκοιτίτδα. Τους έδωσαν χρήματα συγγενείς και φίλοι, αλλά και πάλι ήταν αδύνατο να μείνουν πολλές ημέρες στο νοσοκομείο.

Ένας γιατρός όμως τους έδωσε μία ιδέα! Ως εναλλακτική λύση τους πρότεινε να αγοράσουν ένα κουτί πάγου από πολυστυρένιο και να τοποθετήσουν μέσα μία λάμπα 60w, που χρησιμοποιείται και στις θερμοκοιτίδες.

Ο πατέρας αμέσως αγόρασε το κουτί από ένα ιχθυοπωλείο της περιοχής κι έκανε τρύπες. Βάλανε μέσα το αγοράκι, το οποίο ζύγιζε 1 κιλό 300 γραμμάρια και μέχρι σήμερα κατάφερε να πάρει κιλά και να ζυγίζει 3,750kg! «Δεν είχαμε ιδέα αν αυτό που κάναμε ήταν το σωστό, αλλά έπρεπε να κάνουμε κάτι», ανέφερε η οικογένεια.

Το μωρό μεν επιβίωσε, αλλά ανέπτυξε διάφορες μολύνσεις με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο, καθώς εμφάνισε διάρροια κι αφυδάτωση.

Μόλις οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ενημερώθηκαν για την κατάσταση, ανέλαβαν να βοηθήσουν το βρέφος εντελώς δωρεάν.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies