Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Στη μνήμη του παιδιού της…

Στη μνήμη του παιδιού της…

από kmir

kori prowro​Μια συγκλονιστική ιστορία κρύβεται πίσω από μια μάνα την Ντενίν Μπράιαν, η οποία έχασε την 6 μηνών κόρη της στη Μινεσότα…

Η θλίψη της την κατέβαλλε αρχικά, όμως λίγο μετά ένιωσε ότι δεν μπορούσε να μείνει άπραγη. Ήθελε να κάνει κάτι για να τιμήσει τη μνήμη της μικρή και έτσι άρχισε να φωτογραφίζει πρόωρα μωρά.

Η μητέρα από τη βόρεια Καρολίνα έχει άλλα έξι παιδιά, αλλά όπως λέει και ο λαός «όποιο δάχτυλο και αν κόψεις το ίδιο πονάει».

Η σύντομη ζωή της κόρης της, την ώθησε να γίνει εθελόντρια φωτογράφος στα μωρά που γεννιούνται πρόωρα!

Πολλά βρέφη γεννιούνται πρόωρα και επιζούν, χαρίζοντας απέραντη ευτυχία στους γονείς τους. Αυτές οι στιγμές ήταν που ήθελε να κάνει να θυμούνται οι γονείς για πάντα –βλέποντας πόσο μεγαλώνουν τα παιδιά τους από τη στιγμή της γέννησης τους- και το έπραξε παίρνοντας τη φωτογραφική μηχανή της και απαθανατίζοντας τα μωράκια.

prowra 1Το πρώτο της «κλικ» έγινε με τον μικροσκοπικό Γουόλκερ Προύετ που γεννήθηκε στις 25 Απριλίου, ζυγίζοντας μόλις 500 γραμμάρια, ενώ δημιούργησε και το πρώτο της βίντεο στο οποίο κατέγραφε την πρόοδο του μικρού.

Αυτό είναι ένα μέρος του «Σχεδίου 100 ημερών», το οποίο καταγράφει τις πρώτες 100 μέρες της ζωής των πρόωρων στο νοσοκομείο. Ιδίως μέχρι και την 80η μέρα, οπότε τα περισσότερα μωρά είναι πλέον υγιή και μπορούν να βγουν από το νοσοκομείο.

«Ο Γουόλκερ ήταν τόσο μικρός, που δεν μπορούσες καν να τον αγγίξεις. Μπορούσες μόνο να νιώσεις λίγο το δέρμα του, το οποίο ήταν κι αυτό εύθραυστο. Τον φωτογράφισα πέντε μέρες πριν καταφέρουμε να τον κρατήσουμε αγκαλιά», λέει η Μπράιαν.

«Η Ντενίν ήταν υπέροχη. Ερχόταν κάθε μέρα και φωτογράφιζε τον Γουόλκερ. Όταν φύγαμε από το νοσοκομείο ήρθε και μας έκανε άλλη μια υπέροχη φωτογράφιση, στην οποία όμως ήμασταν όλοι μαζί και μας έδωσε τα πλήρη δικαιώματα των φωτογραφιών», εξήγησε η μητέρα του Γουόλκερ.

 

prowra 3

 

 

 

 

 

 

 

 

prowra 4

 

 

 

 

 

 

 

 

prowra 6

 

 

 

 

 

 

 

 

prowra 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

star.gr

 

 

 

 

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies