Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Στη μνήμη της γυναίκας του, χάρισε το νυφικό της!

Στη μνήμη της γυναίκας του, χάρισε το νυφικό της!

από kmir

simeiwma nufiko 2Ένα συγκινητικό περιστατικό διαδραματίστηκε στο Λιντς της Αγγλίας…

όταν άγνωστος αποστολέας δώρισε στη φιλανθρωπική οργάνωση «St Gemma’s Hospice Charity Shops» ένα vintage νυφικό, το οποίο μάλιστα είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για τον ίδιο.

 

Η γυναίκα του είχε φύγει από τη ζωή, με το νυφικό να χρονολογείται στη δεκαετία του ’50. Ο σύζυγος, ο οποίος δεν φανέρωσε τα στοιχεία του, καρφίτσωσε ένα συγκινητικό σημείωμα, το οποίο έκανε τα μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης να δακρύσουν.

 

simeiwma nufiko 1Ο άγνωστος σύζυγος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω όποια κυρία πάρει αυτό το νυφικό να ζήσει ευτυχισμένη με τον σύντροφό της 56 χρόνια όπως έζησα εγώ με την αγαπημένη μου. Ευτυχισμένα χρόνια. Ήμουν πολύ τυχερός που παντρεύτηκα μια γυναίκα σαν τη δική μου».

Τα μέλη της οργάνωσης αναζήτησαν τον δωρητή μέσω του διαδικτύου και τον βρήκαν. Ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του δήλωσε πανευτυχής που το θέμα με το νυφικό της γυναίκας του κέρδισε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και περήφανος που τα χρήματα από την πώληση του νυφικού θα πήγαιναν για καλό σκοπό.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies