Από Ελένη Μ. Αγία Παρασκευή
Υλικά
- -100 γρ γάλα εβαπορέ
- -100 γρ ζαχαρούχο γάλα
- -200 γρ κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
- -Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν.
- -Τοποθετούμε το μείγμα στο δοχείο παγωτό και το βάζουμε στην κατάψυξη.
- -Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε κομματάκια από φρούτα, σοκολάτα, μπισκότο ή ξηρούς καρπούς.
- -Όταν το σερβίρουμε περιχύνουμε με σιρόπι ή γλυκό του κουταλιού.
Aν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας αγαπημένη συνταγή. Στείλτε e-mail στο [email protected] με τίτλο “ΣΥΝΤΑΓΗ”. |