Από Ελένη Μ. Αγία Παρασκευή
Υλικά
- -1 κιλό φρούτα της επιλογής μας
- -1 λίτρο νερό
- -1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη
Eκτέλεση
- -Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα φρούτα με την ζάχαρη μέχρι να γίνουν πολτός, στην συνέχεια τα ανακατεύουμε με το νερό.
- -Τοποθετούμε το μείγμα στο δοχείο παγωτό και το βάζουμε στην κατάψυξη.
- -Σε περίπτωση που θέλουμε να φτιάξουμε γρανίτα σορμπέ, αντικαθιστούμε το ένα φλιτζάνι νερού (από το 1 λίτρο) με 1 φλιτζάνι σαντιγί
Aν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας αγαπημένη συνταγή. Στείλτε e-mail στο [email protected] με τίτλο “ΣΥΝΤΑΓΗ”. |