Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Σιαμαία λατρεύονται σαν Θεία ενσάρκωση!

Σιαμαία λατρεύονται σαν Θεία ενσάρκωση!

από kmir

siamaia 1​O Shivanath και ο Shivram είναι σιαμαία και γεννήθηκαν πριν 12 χρόνια και είναι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στην Ινδία.

Όταν τα μικρά αγοράκια γεννήθηκαν όλοι οι κάτοικοι του χωριού, πίστεψαν πως είχαν μπροστά τους μια Θεία ενσάρκωση.

Αν και υπάρχουν γιατροί που ισχυρίζονται πως ο διαχωρισμός τους μπορεί να γίνει επιτυχώς, οι ίδιοι αρνούνται να το κάνουν.

Οι επιστήμονες που τους παρακολουθούν από κοντά δηλώνουν έκπληκτοι με το πόσο καλά τα παιδιά έχουν προσαρμοστεί στην κατάστασή τους και τον τρόπο που οι οργανισμοί τους αναπτύσσονται, καθώς μοιράζονται δύο πόδια και τέσσερα χέρια.

Αν και τα δύο παιδιά δεν έχουν κάνει κάποιες εξετάσεις φαίνεται να είναι υγιή και μοιράζονται το ίδιο στομάχι ενώ έχουν δύο αναπνευστικά συστήματα και ξεχωριστή καρδιά.

Τα στατιστικά δείχνουν ότι μια στις 50.000 γέννες διδύμων μπορεί να φέρει παιδιά σε τέτοια κατάσταση, αλλά μόλις το 1% καταφέρνει να ζήσει πάνω από ένα έτος και για αυτόν τον λόγο, η περίπτωση τους θεωρείται ένα ιατρικό θαύμα.

Ο 45χρονος πατέρας τους δηλώνει πως τα παιδιά του είναι ευτυχισμένα και αγαπούν πολύ το ένα το άλλο.

Ισχυρίζεται πως ακόμη και δωρεάν να αναλάμβανε ένας γιατρός τα έξοδα και ακόμη και αν του εξασφάλιζαν 100% επιτυχία δεν θα προχωρούσε σε διαχωρισμό τους.

Τα αδερφάκια πάντως είναι πολύ αγαπημένα και είναι άριστοι μαθητές.

 

simaia 2

 

 

 

 

 

 

 

 

simaia 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.star.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies