Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Sensodyne ® Repair & Protect για τα ευαίσθητα δόντια

Sensodyne ® Repair & Protect για τα ευαίσθητα δόντια

από kmir

Sensodyne ® Repair & Protect για τα ευαίσθητα δόντια Η νέα οδοντόκρεμα Sensodyne® Repair & Protect χάρη στην προηγμένη τεχνολογία NovaMin® εντοπίζει τα ευάλωτα σημεία των δοντιών που προκαλούν πόνο και τα αναδομεί.

Η πρωτοποριακή σύνθεση της Sensodyne® Repair & Protect, με την τεχνολογία NovaMin® προσκολλάται στα μικροσκοπικά σωληνάρια της οδοντίνης, τα οποία είναι εκτεθειμένα στα σημεία του δοντιού που είναι ευαίσθητα. Η NovaMin® περιέχει τα φυσικά δομικά συστατικά του δοντιού και σχηματίζει ένα προστατευτικό κάλυμμα που βοηθά στην αναδόμηση των ευαίσθητων σημείων.

Η Sensodyne® Repair & Protect προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση και καθημερινή προστασία. Με καθημερινή χρήση δύο φορές την ημέρα, η Sensodyne® Repair & Protect βοηθά στη διαρκή αναδόμηση των ευαίσθητων σημείων και εσείς μπορείτε να αποχαιρετήσετε τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών. Επιπλέον, παρέχει όλα τα οφέλη μίας συνηθισμένης οδοντόκρεμας, όπως προστασία, καθαριότητα και δροσερή αναπνοή. Διατίθεται στα supermarkets και τα φαρμακεία.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies