Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Σεμινάριο ρεφλεξολογίας για βρέφη και μικρά παιδιά!

Σεμινάριο ρεφλεξολογίας για βρέφη και μικρά παιδιά!

από kmir

images assets sections 0 2 anaptyxi MassageBaby 195x300Το σεμινάριο έχει σαν κύριο θέματα του την πρόληψη και ανακούφιση κοινών ενοχλήσεων σε βρέφη και μικρά παιδιά με τη βοήθεια της ρεφλεξολογίας.

Τι είναι η ρεφλεξολογία;
Γιατί να εφαρμόσουμε ρεφλεξολογία σε μωρά και μικρά παιδιά;
Υπάρχει απλός τρόπος να την εφαρμόσει μια μητέρα στο μωρό της;
Σε ποιες ενοχλήσεις μπορεί να βοηθήσει;
Ενδείξεις και αντενδείξεις εφαρμογής.

Στο σεμινάριο αυτό η μητέρα θα έρθει σε επαφή με τη ρεφλεξολογία, μια συμπληρωματική μέθοδο θεραπείας, καθώς και να μάθει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η ίδια να την εφαρμόσει στο μωρό της, προκειμένου να προλάβει ή να ανακουφίσει συμπτώματα από κοινές ενοχλήσεις, όπως πόνοι κολικών και οδοντοφυΐας, καταρροή, δυσκοιλιότητα, διάρροια, ανησυχία, κλπ.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου εκτός από τη θεωρητική ανάπτυξη του θέματος θα γίνει και πρακτική εφαρμογή απλοποιημένων τεχνικών και κινήσεων, ώστε να μπορεί η μητέρα να τις εφαρμόσει μόνη της στον χώρο της.

Γι΄ αυτό το σκοπό θα διανεμηθούν σημειώσεις οι οποίες θα περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τη ρεφλεξολογία, με την περιγραφή των σημείων διέγερσης και των τεχνικών εφαρμογής, ένας απλοποιημένος χάρτης πέλματος καθώς και το λαδάκι για το μασάζ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μητέρες βρεφών και μικρών παιδιών και θα πραγματοποιηθεί από τη ρεφλεξολόγο του Aquabirth, Κωνσταντίνα Χoρμόβα, το Σάββατο 22/10/16 και ώρα 10.00-11.00 & 11.30-12.30.

Απαραίτητη κρίνεται η κράτηση θέσης της θέσης σας, καθώς ο αριθμός ατόμων θα είναι περιορισμένος!

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Aquabirth, pregnancy& family fitness place, Φανερωμένης 30 & Ουρανίας 1 , Χολαργός!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί στο τηλέφωνο: 6987 586485 ή στο email: [email protected], www.aquabirth.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies