Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής ΡΙΓΓΑΤΟΝΙ ΜΕ ΤΟΝΟ

ΡΙΓΓΑΤΟΝΙ ΜΕ ΤΟΝΟ

από kmir

Από την Χριστίνα Τ., Μόναχο


Υλικά:

  • -1 πακέτο ριγκατόνι
  • -1 κονσέρβα τόνο σε νερό
  • -2 κσ. Ελαιόλαδο
  • -4 κουταλιές σούπας τυρί κρέμα
  • -1 κουτί τοματάκια κονκασέ
  • -1/2 κ.γ. ζάχαρη
  • -αλάτι

– φρεσκοτριμένο πιπερι
  • -2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • -2 σκελίδες σκόρδο
  • -λίγος μαϊντανός

Εκτέλεση:

  • -Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε
τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. 
  • -Ρίχνουμε τα τοματάκια μαζί με το αλάτι, το πιπέρι και την ζάχαρη,
και αφού βράσει για 30 περίπου λεπτά ( αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό) σουρώνουμε τον τόνο και τον ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα τομάτας .
  • -Βάζουμε μέσα μία μία τις κουταλιές του τυριού και ανακατεύουμε συνέχεια 
για να λιώσει και να αφομιωθεί πλήρως με την σάλτσα.
  • -Βράζουμε τα ριγκατόνι, τα σουρώνουμε και σερβίρουμε
την σάλτσα μας είτε πάνω στα ριγκατόνι είτε ανακατεύοντας τα μαζί.
  • -Γαρνίρουμε με λίγο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή με τριμμένο τυρί

 

        Aν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας αγαπημένη συνταγή. Στείλτε e-mail           στο info@familylife.gr με τίτλο “ΣΥΝΤΑΓΗ”.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies