Αρχική Ειμαι Μαμά & ΓυναίκαΕλέυθερος Χρόνος - Διασκέδαση Πως βγαίνει η τσίχλα που έχει κολλήσει;

Πως βγαίνει η τσίχλα που έχει κολλήσει;

από kmir

TsixlofouskaΤο μάσημα της τσίχλας είναι μια ευχάριστη αίσθηση, ωστόσο πολλές φορές μέσα στην απροσεξία μας, μπορεί να κολλήσει στα ρούχα μας ή ακόμα χειρότερα στα μαλλιά μας…

Επιμέλεια: Σκοπελίτη Μαρία

Πως θα απαλλαγούμε λοιπόν από την τσίχλα που κόλλησε στα ρούχα μας;

Σε μια πλαστική σακούλα βάλτε το ρούχο που κόλλησε η τσίχλα και αφήστε το στη κατάψυξη για 3-4 ώρες, στην συνέχεια αφαιρέστε την τσίχλα με το χέρι σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να βράσετε ξίδι και να το ρίξετε στο σημείο που έχει κολλήσει η τσίχλα! Να θυμάστε ότι το ξίδι θα πρέπει να είναι πολύ ζεστό.

Αν η τσίχλα κολλήσει στα μαλλιά μας!

Αν η τσίχλα κολλήσει στα μαλλιά σας θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να μην πάθετε πανικό! Η λύση είναι πολύ απλή, βάλτε στο σημείο που κόλλησε η τσίχλα λάδι, μαγιονέζα ή μέλι. Τρίψτε καλά και η τσίχλα θα εξαφανιστεί!

Αν πέσει τσίχλα στο χαλί!

Δεν χρειάζεται πανικός! Βάλτε ένα παγάκι στο σημείο που έπεσε η τσίχλα, όταν παγώσει καλά αφαιρέστε τα κομματάκια της τσίχλας. Τέλος μπορείτε να απλώσετε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγιονέζα και να τρίψετε καλά το σημείο. Στην συνέχεια με ένα πανί και λίγες σταγόνες από το υγρό πιάτων καθαρίστε το σημείο για να μην μείνει λεκές!

.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies