Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Πώς θα είναι το 2015 για κάθε ζώδιο; Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει!

Πώς θα είναι το 2015 για κάθε ζώδιο; Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει!

από kmir

ΖΥΓΟΣ

Μια πολύ πιο ήρεμη, δημιουργική και σταθεροποιητική χρονιά θα είναι το 2015, που θα βοηθήσει ιδιαίτερα να τονωθούν το ηθικό, η αυτοπεποίθηση αλλά και το πορτοφόλι σας. Από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο θα είναι οι πιο όμορφοι μήνες της χρονιάς για εσάς!

Ερωτας – Σχέσεις
Οι εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σας με τον Κριό και το δυναμικό τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα άλλαξαν ήδη πολλά και ίσως αλλάξουν και περισσότερα μέσα στη νέα χρονιά στα προσωπικά σας. Οι πιο αβανταδόρικοι μήνες για τις σχέσεις σας είναι οι καλοκαιρινοί, από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο. Αυτούς να επιλέξετε είτε θέλετε να κάνετε έναν γάμο, μια νέα αρχή σε μια σχέση, μια νέα γνωριμία με καλές προοπτικές ή αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο!

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Τα επαγγελματικά, χωρίς να είναι η απόλυτη προτεραιότητα της χρονιάς, έχουν θετικές προοπτικές. Η πορεία του Κρόνου στον Τοξότη θα βοηθήσει να εκπαιδευτείτε πάνω σε νέες τεχνολογίες ή να αποκτήσετε έξτρα γνώσεις, προκειμένου να ενισχύσετε τη δουλειά σας. Μετά τον Αύγουστο μπορεί να δουλέψετε μόνοι σας ή κρυφά πάνω σε ένα μακροπρόθεσμο επαγγελματικό σχέδιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2015 θα είναι μια λιγότερο πιεστική χρονιά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας αφού ο Κρόνος στο μεγαλύτερο μέρος της δεν θα είναι πια στο ζώδιό σας. Θα επιστρέψει μόνο για τρεις μήνες το καλοκαίρι επηρεάζοντας τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου.

Ερωτας – Σχέσεις
Το 2015 θα είναι μια ήσυχη σχετικά χρονιά. Με λίγη προσοχή στα αισθήματα και στα χρήματα τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να μη γίνουν οι λάθος επενδύσεις, θα καταφέρετε να νιώσετε περισσότερο ικανοποιημένοι στο τέλος της. Νέες γνωριμίες και σχέσεις μπορεί να «φτουρήσουν» περισσότερο το πρώτο πεντάμηνο και το τελευταίο τρίμηνο. Οι ενδιάμεσες θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να ξεκινήσουν με ενθουσιασμό, αλλά τίποτε δεν εγγυάται τη μακροβιότητά τους.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Η καριέρα είναι ο τομέας που δέχεται τις ευεργετικές επιρροές Δία και Αφροδίτης, στους περισσότερους μήνες της χρονιάς. Εκεί μπορείτε να καταφέρετε το θαύμα! Να ξεχωρίσετε, να προβάλετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας, να καταξιωθείτε στο ήδη υπάρχον περιβάλλον εργασίας ή σε ένα καινούργιο, να έχετε ζήτηση, να απογειωθεί η φήμη σας. Τα οικονομικά όμως θέλουν προσοχή σε υπερβολές και σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2015 είναι από τις σημαντικότερες χρονιές της δεκαετίας για εσάς, αφού από την αρχή μέχρι το τέλος της και με ένα μικρό διάλειμμα τριών μηνών το καλοκαίρι, φιλοξενείτε τον Κρόνο στο ζώδιό σας! Ηρθε η ώρα της ανόδου ή της πτώσης. Και τα δύο εξαρτώνται από εσάς και τους χειρισμούς σας!

Ερωτας – Σχέσεις
Πολλά θα αλλάξουν στις σχέσεις σας μέσα στη νέα χρονιά! Κυρίως στον τρόπο με τον οποίο εσείς τις προσεγγίζετε. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, θα είστε πιο επιλεκτικοί και πιο αυστηροί με αυτούς που έχετε στο πλευρό σας. Μέχρι το φθινόπωρο θα μπορείτε, πάντως, να διαχειριστείτε τις σχέσεις σας πολύ πιο άνετα σε σχέση με τους τελευταίους μήνες. Αν θέλετε να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο, το διάστημα από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο θα είναι πολύ πιο προστατευμένο.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Ανάληψη ευθύνης, σοβαρά επαγγελματικά ξεκινήματα, περισσότερες υποχρεώσεις και λιγότερος ελεύθερος χρόνος είναι τα επικρατέστερα σενάρια για το 2015, που μπορεί η φήμη σας να απογειωθεί αν δουλεύετε με υπομονή και σκληρά ή να πέσει στα τάρταρα αν τεμπελιάσετε ή θεωρήσετε τα πάντα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λιγότερα απρόοπτα και δυσκολίες θα συναντήσετε το 2015, που σας χαμογελά με έναν ιδιαίτερα συμπαθητικό τρόπο τους περισσότερους μήνες του. Επαγγελματικά, σπουδές και οικονομικά είναι τομείς που ευνοούνται ιδιαίτερα.

Ερωτας – Σχέσεις
Σε γενικές γραμμές, το 2015 σταθεροποιεί καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή και σας οδηγεί σε πιο ικανοποιητικές σχέσεις. Νέες γνωριμίες, γάμος, απόκτηση απογόνων θα ευνοηθούν περαιτέρω από τις 11 Αυγούστου και έπειτα, που θα περάσει στη φιλική σας Παρθένο ο Δίας, και εκεί να τα επιδιώξετε. Το πρώτο εξάμηνο έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά κυρίως για τους γεννημένους 1-7 Ιανουαρίου.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Το 2015 σας παρέχει δυνατότητες βελτίωσης των οικονομικών σας, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, από τον Ιούνιο ως τον Οκτώβριο. Το χρήμα μπορεί να προέρχεται από αξιοποίηση ακινήτων και πόρων, από διατροφές, ασφάλειες, πιστωτικά ιδρύματα, επενδύσεις, τυχερά παιχνίδια ή και από τον σύντροφό σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Κάποιοι ίσως πάρετε χρήματα που σας οφείλονταν ή ένα σημαντικό μπόνους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ πιο άνετες οι προδιαγραφές του 2015 για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς οι πλανητικές επιρροές σάς ευνοούν και προωθούν τα συμφέροντά σας.

Ερωτας – Σχέσεις
Ο τομέας των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών είναι ο πιο ευνοημένος μέσα στην καινούργια χρονιά με ποικίλα σενάρια που θα σας ικανοποιήσουν. Μια νέα και σημαντική σχέση, ένας γάμος, μια δυνατή και αποδοτική συνεργασία είναι μερικά από αυτά. Η μεγαλύτερη εύνοια εκτείνεται μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου 2015 και σε αυτό το διάστημα να επιλέξετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Η κούραση τα προηγούμενα χρόνια ήταν αναπόφευκτη, με τον Κρόνο να πολιορκεί τον τομέα της καριέρας, αλλά τουλάχιστον για τους περισσότερους απέδωσε καρπούς. Εφέτος οι προοπτικές σας διευρύνονται με ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, προβολή της δουλειάς ή των ικανοτήτων σας. Μάλιστα, οι καλοκαιρινοί μήνες μπορεί να σας φέρουν καταπληκτικές προτάσεις συνεργασίας που καλό είναι να εκμεταλλευτείτε. Μετά τον Αύγουστο θα ευνοηθούν και τα οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το 2015 είναι μια σημαντική χρονιά, κυρίως για τον άξονα καριέρας – οικογένειας, αφού εκεί θα παιχτούν και τα πιο δυνατά σενάρια. Η καριέρα θα απορροφήσει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας, αλλά μπορεί να αποδώσει. Μην αφήσετε όμως την προσωπική σας ζωή στην άκρη.

Ερωτας – Σχέσεις
Ο Κρόνος από τον Τοξότη θα κρίνει σχέσεις και γάμους και ανάλογα με την ποιότητα και το βάθος τους θα έχετε και τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Μέχρι τις 11/8 ο τομέας των σχέσεων δεν θα είναι στις προτεραιότητές σας. Υστερα από αυτή την ημερομηνία όμως θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς εκεί θα περάσει ο Δίας και θα σας δώσει ευκαιρίες τόνωσης σχέσεων και γάμου ή νέων σημαντικών γνωριμιών.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Πολύ καλές είναι οι προδιαγραφές για την καριέρα σας, αν έχετε τη φιλοδοξία να φτάσετε ψηλά και να στηρίξετε αυτή την επιθυμία σας σε σκληρή δουλειά. Ο Κρόνος τιμωρεί μόνο όσους προσπαθούν να αποφύγουν τις ευθύνες και τεμπελιάζουν. Οι καλοκαιρινοί μήνες, πάντως, σας παρέχουν εξαιρετικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας και εκεί να ποντάρετε για προαγωγές, αυξήσεις ή το στήσιμο της δικής σας επιχείρησης.

tovima.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies