Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Πώς θα είναι το 2015 για κάθε ζώδιο; Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει!

Πώς θα είναι το 2015 για κάθε ζώδιο; Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει!

από kmir

images-assets-sections-eimai-gynaika-eleftheros xronos-ZodiacCircle-235x300Προβλέψεις για τη νέα χρονιά για όλα τα ζώδια από την Αση Μπήλιου!

ΚΡΙΟΣ
Το 2015 μπορεί να είναι η καλύτερη χρονιά της δεκαετίας ως τώρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Εκμεταλλευτείτε το τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά.

Ερωτας – Σχέσεις
Είναι ο τομέας που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Μετά τις δυσκολίες των προηγούμενων ετών, το 2015, ιδιαίτερα μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, προσφέρει τα πιο γενναιόδωρα σενάρια για να νιώσετε ικανοποιημένοι στις σχέσεις σας. Ενας νέος, ενθουσιώδης έρωτας, η απόφαση για γάμο ή συμβίωση, η απόκτηση ενός παιδιού είναι μέσα σε αυτά που εύκολα μπορείτε να καταφέρετε τη νέα χρονιά και ιδιαίτερα από την άνοιξη ως το φθινόπωρο.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Νέα, μακροπρόθεσμα πλάνα για τα επαγγελματικά σας ευνοεί η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη. Το 2015 προσφέρεται για να χτίσετε τη δική σας επιχείρηση, να πάρετε προαγωγή και αύξηση, να βρείτε μια καλή δουλειά αν είστε άνεργοι ή να έχετε επιτυχία σε ανώτατες σπουδές ή επιμόρφωση. Οι γεννημένοι 2-7 Απριλίου θα έχετε και τις περισσότερες αλλαγές στον άξονα καριέρας – οικογένειας. Τα οικονομικά αναβαθμίζονται!

ΤΑΥΡΟΣ

Απαλλαγμένοι στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς από την πίεση του Κρόνου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, το 2015 σας επιτρέπει να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας και να επιδιώξετε βελτιώσεις παντού.

Ερωτας – Σχέσεις
Με εξαίρεση τους καλοκαιρινούς μήνες, από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο, που ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό και πιέζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου να προχωρήσουν σε ξεκαθαρίσματα, το υπόλοιπο της χρονιάς είναι πιο άνετο στην ερωτική σας ζωή μολονότι δεν θα είναι προτεραιότητα. Μετά τον Αύγουστο, ο Δίας περνά στην Παρθένο και σας χαρίζει λίγη ανεμελιά αλλά και περισσότερες επιλογές στα ερωτικά ώστε να διαλέξετε την κατάλληλη για εσάς. Γάμους, συμβιώσεις, δεσμεύσεις αφήστε τα για το τελευταίο τρίμηνο!

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Ο οικονομικός τομέας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός με την παρουσία του Κρόνου από τον Τοξότη. Θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλά, να προσέξετε σπατάλες και επιπολαιότητες και να «μαζέψετε» τα χέρια σας ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Καθόλου απίθανο ο χώρος του σπιτιού ή η οικογένεια να απορροφήσουν αρκετά κονδύλια το 2015.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2015 είναι μεταβατική χρονιά, καθώς απέναντί σας κατέφθασε τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2014 ο Κρόνος και ξεκίνησε ήδη να σφυροκοπά τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Το καλοκαίρι σας θα είναι πιο ανάλαφρο, αλλά από Σεπτέμβριο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί παντού!

Ερωτας – Σχέσεις
Μολονότι η προσέγγισή σας στις σχέσεις είναι ανάλαφρη, το 2015 δεν θα είναι καθόλου έτσι. Ο Κρόνος στον τομέα αυτόν απαιτεί σοβαρότητα. Σχέσεις με γερές ρίζες δεν θα κινδυνεύσουν και μάλιστα μπορεί να επισημοποιηθούν ή να τονωθούν. Σχέσεις χωρίς βάσεις όμως θα εξανεμιστούν. Το μαχαίρι πρέπει να μπει στο κόκαλο για να ξέρετε πού και με ποιους βαδίζετε. Αν ψάχνετε κάτι καινούργιο να σας εμπνεύσει, εντατικοποιήστε το ψάξιμο από Σεπτέμβριο μέχρι αρχές Οκτωβρίου.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Η αντίθεση του Κρόνου συνήθως συνδέεται με ένα άλμα στα επαγγελματικά σας. Φυσικά και θα κρίνεστε από εδώ και κάτω πιο ασφυκτικά και όλοι θα περιμένουν αποτελέσματα, αλλά η καλή δουλειά θα σας ανταμείψει τόσο υλικά όσο και ηθικά. Σημαντική προτεραιότητα θα πρέπει να είναι και η υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2015 υπόσχεται από την αρχή του να είναι πιο ικανοποιητική χρονιά με ευκαιρίες στους περισσότερους τομείς ώστε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και ικανοποίηση. Οχι ότι θα κουραστείτε λιγότερο, άλλωστε ο Κρόνος στον Τοξότη θα ζορίσει σε θέματα δουλειάς αλλά τουλάχιστον εφέτος θα έχετε και αποδόσεις.

Ερωτας – Σχέσεις
Το 2015, μολονότι η προσωπική σας ζωή δεν θα είναι προτεραιότητα, έχει τις καλές του στιγμές, που αυξάνονται και πληθύνονται στο δεύτερο εξάμηνο και κυρίως τους μήνες από Μάιο μέχρι Οκτώβριο. Εκεί και σταθεροποιήσεις σχέσεων μπορεί να υπάρξουν και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αν είστε ακόμη μόνοι-ες. Οι γεννημένοι 2-8 Ιουλίου μπορεί να έχετε μοιραίες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή!

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Το 2015 μπορείτε να χτίσετε τις πιο γερές και αποδοτικές βάσεις για το πορτοφόλι σας, σε σημείο που να τρίβετε τα μάτια σας. Δεν είναι χρήματα από κάποιο τυχερό παιχνίδι απαραίτητα, το πιθανότερο είναι ότι θα δουλέψετε πολύ, και απλά κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις ή ιδέες σας θα σας «κάτσουν»!

ΛΕΩΝ

Το 2015 είναι πραγματικά η χρονιά σας! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας στρωθούν κόκκινα χαλιά και ό,τι θέλετε θα το πάρετε! Ομως οι ευκαιρίες να ανοικοδομήσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα θα είναι τόσο πολλές που πραγματικά θα είναι μια χρονιά-σταθμός στη ζωή σας!

Ερωτας – Σχέσεις
Με Δία – Κρόνο να σας «βλέπουν» με πολύ καλό μάτι όλη τη χρονιά, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνετε δυσαρεστημένοι στα προσωπικά σας. Το διάστημα, μάλιστα, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο, ο έρωτας θα είναι προτεραιότητα. Νέες σχέσεις, ο μεγάλος έρωτας, ένας γάμος ή συμβίωση, η απόκτηση ενός απογόνου είναι από τα πιθανότερα σενάρια της νέας χρονιάς!

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Ενα βήμα μπροστά, δηλαδή εξέλιξη και πρόοδο, μπορείτε να περιμένετε τη νέα χρονιά, από την αρχή μέχρι το τέλος της. Προαγωγή, δική σας δουλειά, αλλαγή καριέρας, επιτυχία σε σπουδές, πολλά ταξίδια, ίσως και για επαγγελματικούς λόγους, επαφές με ξένους και εξωτερικό θα αποδώσουν περισσότερο απ” όσα φαντάζεστε! Και μετά το καλοκαίρι ανεβαίνουν και τα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2015 είναι σίγουρα μεταβατική χρονιά για όλα όσα κάνετε! Ηδη από το τέλος του 2014, ο Κρόνος άρχισε ένα δύσκολο φλερτ με το ζώδιό σας, απειλώντας οτιδήποτε δεν έχει γερές βάσεις στη ζωή σας. Μέχρι το καλοκαίρι θα ξεκαθαρίσουν πολλά και από τον Αύγουστο με τον Δία στο ζώδιό σας θα γυρίσετε σελίδα!

Ερωτας – Σχέσεις
Πολλά θα αλλάξουν μέσα στο 2015, άλλοτε πιο άνετα και άλλοτε πιο δύσκολα. Το πιο ζόρικο διάστημα, πάντως, είναι το πρώτο εξάμηνο, εκεί που δεν υπάρχουν αντίβαρα στην επιρροή του Κρόνου. Σχέσεις και γάμοι που έχουν φθαρεί ή μένετε σ” αυτούς ικανοποιώντας άλλες ανάγκες θα μπουν στο μικροσκόπιο με διάθεση ξεκαθαρίσματος. Το καλοκαίρι και το φθινόπωρο θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες τόνωσης της προσωπικής σας ζωής και θα νιώσετε πιο ικανοποιημένοι.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Από το τεστ του Κρόνου δεν θα ξεφύγουν ούτε τα επαγγελματικά σας. Κάποιοι ίσως κλείσετε έναν κύκλο εμπειρίας ή συνεργασίας και από το φθινόπωρο θα προχωρήσετε σε κάτι νέο. Αν έχετε δυσκολίες σε θέματα σπουδών ή στο να βρείτε δουλειά, μετά τις 11 Αυγούστου, με τον Δία στο ζώδιό σας, τα πράγματα θα διευκολυνθούν. Οικονομικά θα είστε καλύτερα από πέρυσι!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies