Αρχική Ειμαι Μαμά & ΓυναίκαΕλέυθερος Χρόνος - Διασκέδαση Πως θα δείχνει μεγαλύτερη η κουζίνα μας;

Πως θα δείχνει μεγαλύτερη η κουζίνα μας;

από kmir

KouzinaΠού περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας όταν βρίσκεστε στο σπίτι σας;

Εάν η οικογένειά σας είναι όπως και η δική μου, η πιθανότερη απάντηση είναι φυσικά στην κουζίνα.

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος είναι ο χώρος της κουζίνας, συνήθως αισθάνεσαι ότι δεν είναι και τόσο άνετος.

Ακόμα και στην περίπτωση, που πριν λίγο καιρό αναδιαμορφώσατε την κουζίνα σας, όλο και κάποια αναπροσαρμογή θα περνάει από το μυαλό σας.

Ας δούμε λοιπόν τρεις έξυπνες ιδέες, για να κάνουμε την κουζίνα μας να φαίνεται μεγαλύτερη.

Βέβαια θα πρέπει πάντα να έχετε στο νου σας, ότι δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε όλες αυτές τις προτάσεις. Οποιαδήποτε από αυτές, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

 

 

Δημιουργήστε κατ’ αρχήν περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους!

Για την καλύτερη τακτοποίηση των μικροσυσκευών που χρησιμοποιείτε (καφετιέρα, φρυγανιέρα, αποχυμωτή, τοστιέρα κλπ) και για να κερδίσετε πιο πολλούς ελεύθερους χώρους, εγκαταστήστε ένα ντουλάπι με πόρτα roll bar και συρόμενα ράφια.

Τακτοποιήστε λοιπόν μέσα σ’ αυτό τις συσκευές σας! Όταν τραβάτε προς τα έξω τα συρόμενα ράφια του, πανεύκολα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή, ακόμα κι αυτές που βρίσκονται στο βάθος του ραφιού

Ανακαινίστε τα ντουλάπια σας!

Καλύψτε με καθρέπτες τα ντουλάπια σας, που βρίσκονται κρεμασμένα στον τοίχο, ή επενδύστε τις προσόψεις των ντουλαπιών με καθρέπτες.
Ο τοίχος, που πριν ήταν γεμάτος ντουλάπια, θα αλλάξει όψη και θα δώσει αυτόματα το συναίσθημα ανοικτότερου χώρου στο δωμάτιό σας.

Συνεργαστείτε με ένα καλό τεχνίτη στην περιοχή σας, που θα επιμεληθεί σωστά το μπιζουτάρισμα και την τοποθέτηση των καθρεπτών.

Προσθέστε περισσότερο φως!

Τοποθετήστε κρυφούς φωτισμούς κάτω από ντουλάπια που βρίσκονται πάνω από τους πάγκους της κουζίνας σας. Επίσης, επιλέξτε φωτεινά χρώματα για τους πάγκους και τα έπιπλα που έχουν μεγάλες επιφάνειες.

fe-mail.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies