Αρχική Είμαι ΜπαμπάςΔιάφορα Πρόσωπο φράπα ή γένια;

Πρόσωπο φράπα ή γένια;

από kmir

AndresGeniaΤι διαλέγουν οι γυναίκες;

Καλοξυρισμένος, με μάγουλα “μωρού”, ή όταν έχει γένια και μια εμφάνιση, επιμελώς ατημέλητη; Μην βιαστείτε να απαντήσετε ότι θέλετε ένα ανδρικό πρόσωπο καλοξυρισμένο και απαλό. Μάλλον δεν σας καλύπτει αυτή η εικόνα, αλλά την προτιμάτε επειδή είναι πιο “καθώς πρέπει”.

Έρευνα στην Αυστραλία, έδειξε ότι οι περισσότερες γυναίκες ακόμη και εάν δεν το παραδέχονται προτιμούν τους άνδρες με λίγα γένια, διότι τους ξυπνούν “περίεργες ερωτικές φαντασιώσεις” και σεξουαλικές ορμές…

Σύμφωνα με επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας, σε έρευνα που έγινε σχετικά με τα γένια και τι αυτά “ξυπνάνε” στις γυναίκες, τα αποτελέσματα ήταν συντριπτικά υπέρ του άνδρα με μούσια παρά του φρεσκοξυρισμένου.

Όπως τόνισε δε και ο υπεύθυνος καθηγητής της έρευνας δρ. Ρόμπερτ Μπρούκς: “Οι τρίχες του προσώπου επηρεάζουν σημαντικά τις κρίσεις των ανθρώπων για τα κοινωνικο-σεξουαλικές ιδιότητες των ανδρών”.

Οι επιστημονικές διαπιστώσεις της ομάδας του καθηγητή δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό «Evolution and Human Behavior». Η ομάδα του πανεπιστημίου φωτογράφισε 10 άνδρες.

Οι φωτογραφίες είχαν χωριστεί σε 4 ενότητες για τον κάθε άνδρα. Στην πρώτη ήταν φρεσκοξυρισμένος και στις επόμενες τρεις τον φωτογράφισαν καθώς μεγάλωναν τα γένια του, δηλαδή μια φωτογραφία με γένια 5 ημερών, μια με 10 ημερών και μια με πλήρες μούσι.

Μετά οι επιστήμονες ζήτησαν από 351 γυναίκες να βαθμολογήσουν κάθε φωτογραφία. Οι βαθμολογία αφορούσε στην ελκυστικότητα, την αρρενωπότητα, την υγεία και πόσο ικανός έδειχνε στην ανατροφή των παιδιών.

Οι φωτογραφίες με τα μούσια 10 ημερών, μαγνήτισαν τις περισσότερες γυναίκες ενώ οι φωτογραφίες με το πλήρες μούσι θεωρήθηκαν ως οι ιδανικές για την ικανότητα να αναθρέψουν παιδιά.

Οι φωτογραφίες στο πρώτο στάδιο, δηλαδή όταν οι άνδρες ήταν φρεσκοξυρισμένοι, πήραν τις χαμηλότερες βαθμολογίες και επί τοις ουσίας, το συμπέρασμα είναι πως όταν ο άνδρας είναι φρεσκοξυρισμένος, δεν είναι τόσο ελκυστικός όσο θα μπορούσε να είναι με μούσια.

www.iatropedia.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies