Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Proastin Marcus Rohrer για αντιοξειδωτική προστασία

Proastin Marcus Rohrer για αντιοξειδωτική προστασία

από kmir

Proastin Marcus Rohrer για αντιοξειδωτική προστασίαΌλοι έχουμε ανάγκη από αντιοξειδωτική προστασία! Καθημερινά το σώμα και το δέρμα μας είναι εκτεθειμένα σε μια σειρά δυσμενών παραγόντων που προέρχονται τόσο από το εξωτερικό μας περιβάλλον όσο και από την διατροφή μας. Το άγχος, η κόπωση, το αλκοόλ, η υπεριώδης ακτινοβολία, η μόλυνση, τα χημικά καθώς και οι τροφές που καταναλώνουμε και περιέχουν τεχνητά αρώματα, συντηρητικές και χρωστικές ουσίες προκαλούν τη δημιουργία ελεύθερων ριζών.

Τα αντιοξειδωτικά είναι ισχυροί αντίπαλοι των ελεύθερων ριζών: μειώνουν τη φθορά που προκαλεί η οξείδωση, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος (ρυτίδες, λεπτές γραμμές).

Το ProAstin του Marcus Rohrer™ είναι ένας συνδυασμός Ασταξανθίνης και φυσικής Βιταμίνης Ε. Η Ασταξανθίνη αποτελεί φυσικό καροτενοειδές -ένα από τα ισχυρότερα που μας χάρισε η φύση- και είναι 500 φορές πιο ισχυρή από τη Βιταμίνη Ε ως αντιοξειδωτικό και 10 φορές πιο ισχυρή από το β-καροτένιο.

Επιτίθεται στις ελεύθερες ρίζες και η μοναδική της σύνθεση της επιτρέπει να δράσει αποτελεσματικά και δραστικά σε κάθε σημείο του σώματός μας ενισχύοντας αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα.

Προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι, ενισχύστε το σώμα σας και προστατέψτε το δέρμα σας άμεσα και αποτελεσματικά από τα σημάδια του χρόνου! Θα το βρείτε στα φαρμακεία.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies