Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Πόσο επηρεάζουν τα παιδιά μας οι ηλεκτρονικές συσκευές;

Πόσο επηρεάζουν τα παιδιά μας οι ηλεκτρονικές συσκευές;

από kmir

ipadΔιαβάστε την ιστορία του 3χρονου William!

Την αίσθηση της ντροπής και της θλίψης ένιωσε ένας πατέρας, όταν κατάλαβε ότι ο μικρός του γιος ήταν εξαρτημένος από ένα ipad!

Ένα αρκετά ανησυχητικό περιστατικό συνέβη πριν από έναν μήνα, όταν ο 3 ετών γιος του ήρθε μέσα στη νύχτα και ζήτησε από τους γονείς του το Ipad.

Οι γονείς του πήραν το μικρό παιδί από το χέρι και το έβαλαν ξανά για ύπνο λέγοντας του ότι δεν χρειάζεται το Ipad.

Στις 7 το πρωί το ξυπνητήρι του μπαμπά χτύπησε και είδε ότι το Ipad έλειπε από το γραφείο του. Πηγαίνοντας στο καθιστικό είδε τον μικρό του γιο William να παίζει με το λευκό iPad.

Η μπαταρία ήταν μισοάδεια, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα το χρησιμοποιούσε για τουλάχιστον δύο ώρες. Όταν του πήρε το iPad άρχισε να κλαίει και να ουρλιάζει « το Θέλω πίσω», είναι λογικό η συμπεριφορά του γιου τους να ανησυχεί τους ίδιους και τους καθηγητές του μικρού καθώς φαινόταν να βρίσκεται σε λήθαργο χωρίς το Ipad του.

Οι ειδικοί λένε ότι θα πρέπει να μεγαλώσει κι άλλο το παιδί ώστε να μπορέσουν να του μιλήσουν για τις άσχημες επιπτώσεις που θα έχει στη ζωή του η ηλεκτρονική συσκευή.

Μέχρι τότε θα είναι ελεύθερο να παίξει και τα 40,000 παιχνίδια που υπάρχουν στο iTunes.

Για να μην πέσουν και τα δικά σας παιδιά θύματα του εθισμού αυτού απομακρύνετε τα όσο το δυνατόν γρηγορότερα από τις ηλεκτρονικές συσκευές.

ipad 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies