Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Ποιο μήνα γεννιούνται τα περισσότερα παιδιά;

Ποιο μήνα γεννιούνται τα περισσότερα παιδιά;

από kmir

kolikoi-mpimperoΕσείς ξέρετε ποιο μήνα γεννιούνται τα περισσότερα παιδιά;

Aν ήμασταν σεξολόγοι, θα σας λέγαμε ότι το sex κάνει καλό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και πως είναι το καλύτερο αγχολυτικό και φυσικά η πιο αποτελεσματική τόνωση της αυτοπεποίθησής μας!

Βέβαια και στην προκειμένη που δεν είμαστε, το ίδιο θα σας λέγαμε, αλλά μπορούμε να λάβουμε υπόψη μας και κάποιους άλλους παράγοντες που μας κρατούν μακριά από τη σεξουαλική μας δραστηριότητα!

Αν πάντως αναζητάτε, τον πιο σεξουαλικό και… καυτό μήνα του χρόνου, σας ενημερώνουμε ότι είναι ο Δεκέμβριος, διότι όχι μόνο οι Έλληνες κάνουν περισσότερο sex, αλλά και… παιδιά!

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, κατά τη διάρκεια των εορτών η σεξουαλική δραστηριότητα αυξάνεται κατακόρυφα, κάτι που φυσικά έχει αντίκτυπο και στις συλλήψεις!

Αυτό βέβαια έχει να κάνει αφενός με την πολύ καλή, εορταστική διάθεση, αλλά και με το γεγονός ότι κατά τους χειμερινούς μήνες η ποιότητα του σπέρματος είναι πολύ καλύτερη!

Στην αντίπερα όχθη, ο πιο… αντισεξουαλικός μήνας θεωρείται ο Αύγουστος, με 40 βαθμούς κελσίου το τελευταίο που θέλεις να κάνεις είναι sex, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την εβδομάδα αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, οι πωλήσεις προφυλακτικών μειώνονται δραματικά, σε σχέση πάντα με τις πωλήσεις της αμέσως προηγούμενης!

Οι περισσότερες γεννήσεις παιδιών καταγράφονται τον μήνα Σεπτέμβριο, κάντε τους υπλογισμούς σας, και πιο συγκεκριμένα την 16η μέρα!

www.queen.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies