Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Ποιο είναι το καλύτερο δώρο αγάπης;

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο αγάπης;

από kmir

dwro agapisΔεν «χρειάζονται» πανάκριβα κοσμήματα οι γυναίκες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση.

Ένα φιλί και ένα μπουκέτο λουλούδια είναι αρκετά!

Από την πλευρά τους, οι άνδρες φαίνεται πως είναι ευτυχισμένοι με ένα φιλί και ένα ρομαντικό δείπνο, ενώ σχεδόν ένας στους δέκα δεν θα έλεγε «όχι» στα λουλούδια.

Ωστόσο, οι σχεδόν 5.000 άνδρες και γυναίκες, που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, ανέφεραν πως ένα φιλί είναι το πιο σημαντικό δώρο, ενώ τα λουλούδια είναι το «δεύτερο» καλύτερο δώρο για το 65% των γυναικών.

Το 17% «παραπονέθηκαν» πως ουδέποτε ο σύντροφός τους τούς έχει προσφέρει λουλούδια.

Παράλληλα, το 63% των γυναικών και το 58% των ανδρών ανέφεραν ότι ένα θερμό μήνυμα στο κινητό είναι «πολύτιμο», ενώ το 84% των ανδρών είπαν ότι ιδιαίτερα σημαντικό δώρο γι’ αυτούς είναι ένα ρομαντικό δείπνο με τη σύντροφό τους, με το 73% να προτιμούν να γίνει στο σπίτι.

«Τα ευρήματα αυτά υποδηλώνουν ότι πολλές από τις μικρές πράξεις που σημαίνουν πολλά για άντρες και γυναίκες δεν κοστίζουν τίποτα», δήλωσε η ψυχολόγος δρ Ντόνα Ντώσον, σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση.

«Παρότι τα ευρήματα υποδηλώνουν διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα, το κοινό σημείο είναι η μεγάλη ανάγκη για μικρές, τρυφερές κινήσεις τρυφερότητας, όχι μόνο όταν υπάρχει λόγος, όπως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και όταν δεν υπάρχει», πρόσθεσε.

www.onmed.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies