Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Πιπίλα Καουτσούκ Physio Soft, από την Chicco

Πιπίλα Καουτσούκ Physio Soft, από την Chicco

από kmir

Πιπίλα Καουτσούκ Physio Soft, από την ChiccoΗ πιπίλα Physio Soft συνδυάζει τη θηλή φυσικού σχήματος με το πολύ μαλακό καουτσούκ κάνοντας την ιδανική για την ώρα του ύπνου, όπου η πιπίλα μπορεί να γλιστρήσει από το στοματάκι του μωρού. Είναι απαλή και μαλακή στην αφή και δεν ενοχλεί τον ύπνο του μωρού.

Θηλή Φυσικού Σχήματος

  • 1. πτυχώσεις του ουρανίσκου: Μικρές πτυχές στην άκρη της θηλής είναι σημείο αναφοράς για τη σωστή τοποθέτηση της γλώσσας κατά το πιπίλισμα και την κατάποση.
  • 2. κοιλότητα για τη γλώσσα: Το φυσικό σχήμα της θηλής επιτρέπει τη φυσική θέση της γλώσσας, κατανέμοντας σωστά τη δύναμή της προς τον ουρανίσκο και τα πλάγια , βοηθώντας έτσι στη σωστή ανάπτυξη του ουρανίσκου και των δοντιών.
  • 3. πολύ λεπτό προφίλ: Επιτρέπει το σωστό κλείσιμο του στόματος. Το ελαφρώς γωνιακό προφίλ βοηθά να προσαρμόζεται η γλώσσα στη σωστή θέση.
  • 4. δαχτυλίδι οδοντοφυΐας: Iδανικό για την δύσκολη περίοδο που εμφανίζονται τα πρώτα δοντάκια, για τους κωδικούς 4m+.
  • 5. υψηλής ποιότητας καουτσούκ: Φυσικό, απίστευτα μαλακό και εύκαμπτο υλικό, που προσαρμόζεται στην ανατομία του στόματος.
  • 6. μαλακό γείσο: Το μαλακό και στρογγυλεμένο σχήμα που προσομοιάζει στο μητρικό στήθος επιτρέπει πιο φυσικό πιπίλισμα, ενώ αποτρέπει τη συσσώρευση σάλιου που μπορεί να δημιουργήσει ερεθισμούς.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies