Αρχική ΔιάφοραΚαλοκαίρι Πετώντας με το μωρό: 5 συμβουλές

Πετώντας με το μωρό: 5 συμβουλές

από kmir

Πετώντας με το μωρό: 5 συμβουλέςΌσο πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού, τόσο αυξάνονται οι μετακινήσεις μας. Αυτοί που θα επιλέξουν το αεροπλάνο σαν μέσω μεταφοράς καλό θα ήταν να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Ακολουθούν ορισμένες πρακτικές παρατηρήσεις για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις στον “αέρα” όπως πόνος στα αυτιά, ναυτία, ασφάλεια, κ.λπ.

 

Της Θάλειας Μακρή

  • 1. Φροντίστε πριν την πρώτη του πτήση να έχετε ελέγξει τα αυτάκια του στον γιατρό ο οποίος θα σας ενημερώσει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή συσσωρευμένο κερί που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα σε μεγάλο υψόμετρο.
  • 2. Σε περίπτωση ναυτίας, καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας επιπλέον ρουχαλάκια και μια τσάντα με προϊόντα για την καθαριότητα του μωρού όπως μωρομάντηλα, πάνες κ.τ.λ.
  • 3. Καλό θα είναι να έχετε μαζί σας ορισμένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια για να απασχοληθεί στην διάρκεια της πτήσης. Μην ξεχνάτε ότι η ώρα για τα παιδιά έχει μεγαλύτερη διάρκεια από ότι για τους ενήλικες.
  • 4. Σκεφτείτε για το φαγητό του εύκολες και πρακτικές λύσεις. Στο αεροπλάνο δεν έχετε τις ανέσεις της κουζίνας σας, άρα θα πρέπει να έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Υπάρχουν βέβαια και πρακτικές λύσεις για να “κερδίσουν” χρόνο οι γονείς όπως τα ειδικά μπισκότα για παιδιά.
  • 5. Τέλος, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα της πτήσης ενώ αν παρουσιαστεί απόλυτη ανάγκη να μετακινηθείτε από την θέση σας, σιγουρευτείτε για την ασφάλεια του παιδιού πριν το αφήσετε.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies