Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Πέθανε το κορίτσι που δεν θα μεγάλωνε ποτέ!

Πέθανε το κορίτσι που δεν θα μεγάλωνε ποτέ!

από kmir

den megalwneΉταν 20 χρονών και έμοιαζε με μωρό!

 Ήταν 20 ετών αλλά εμφανισιακά έμοιαζε με παιδάκι 5 ετών. Η Brooke Greenberg, που γεννήθηκε το 1993, έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες προκαλώντας θλίψη στους δικούς της αλλά και σε όσους γνώριζαν την ιστορία της.

Η περίπτωσή της είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο καθώς έπασχε από μία σπάνια μετάλλαξη που δεν της επέτρεπε να μεγαλώσει ποτέ, από το σύνδρομο Χ.

Το σώμα της αλλά και το μυαλό της ήταν εγκλωβισμένο στην παιδική ηλικία.Μέχρι την ηλικία των 4 ετών, αναπτυσσόταν κανονικά, όμως μεταξύ 4 και 5 σταμάτησε να μεγαλώνει.

Παρόλο που αναγνώριζε τους συγγενείς της και τους χαμογελούσε δεν μπορούσε καν να μιλήσει ενώ η οικογένειά της την μετέφερε συνήθως με καροτσάκι.

Χρειαζόταν 24ωρη φροντίδα από τους γονείς της, που την τάιζαν μέσω ειδικού σωλήνα, αφού ο οισοφάγος της ήταν πολύ μικρός για να καταπιεί το φαγητό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να πάθει παλινδρόμηση.

Στα πρώτα χρόνια της ζωής της πέρασε από πολύ σοβαρές ασθένειες. Σε ηλικία μόλις 4 ετών διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι, ενώ έπαθε και εγκεφαλικό.

den megalwne 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.thebest.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies