Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Πατέρας τιμωρήσε τον γιο του που άσκησε bullying στο σχολείο!

Πατέρας τιμωρήσε τον γιο του που άσκησε bullying στο σχολείο!

από kmir

pateras bullingΌταν ο Timothy Robenhorst έμαθε ότι ο γιος του άσκησε bullying σε έναν συμμαθητή του στο σχολείο της πόλης Green Day, στο Wisconsin των ΗΠΑ

αποφάσισε να τον τιμωρήσει παραδειγματικά για να μην το ξανακάνει.

Τα “νταηλίκια” που έκανε στο σχολείο ο Kayden μάλλον θα σκεφτεί να τα ξανακάνει, αφού η τιμωρία του περιλαμβάνει σκληρή προπόνηση, δουλειές του σπιτιού, αλλά και την συγγνώμη του στο συμμαθητή – θύμα του μπροστά στην τάξη του.

Συγκεκριμένα, ο “άτακτος” Kayden ξυπνάει στις 4.30 το πρωί και αφού κάνει 50 push ups με τις γροθιές του τρέχει περίπου ένα μίλι στις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν εκείνη την ώρα. Επίσης, ασχολείται με τις εργασίες του κήπου όπως και με ότι άλλες δουλειές προκύψουν στο σπίτι ή του δώσει ο πατέρας του.

Ο Timothy, μάλιστα, δεν δίστασε να ανεβάσει στα social media και μία φωτογραφία εκείνου και του γιου του μαζί με ένα πόστερ που δείχνει τα στάδια της τιμωρίας και καλεί τους ανθρώπους να το “μοιραστούν”.

Κατά αυτόν τον τρόπο, όπως λέει ο πατέρας, θέλει να μάθει στα παιδιά του να μην ασκούν βία αλλά και να μην έχουν άσχημη συμπεριφορά απέναντι στους άλλους και ελπίζει ότι με αυτή την “επαναστατική του μέθοδο” το φαινόμενο του bullying θα σταματήσει να υπάρχει.

 

www.dailymail.co.uk

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies