Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Παϊδάκια Τσικνοπέμπτης: 3 μυστικά!

Παϊδάκια Τσικνοπέμπτης: 3 μυστικά!

από kmir

arnakiΑν αποφασίσετε να τσικνίσετε σπίτι σας, προσέξτε τρία βασικά πράγματα….

1. Αποφασίστε ποιο κομμάτι θα αγοράσετε για εσάς και τους καλεσμένους σας

Υπάρχουν παϊδάκια και παϊδάκια, όπως φαίνεται και στον παρακάτω γαλλικό κατάλογο. Ακριβά κομμάτια, φτηνά, λαιμός, μπούτι.

2. Αποφασίστε αν θέλετε να τα φάτε με όλο το λίπος ή αν επιθυμείτε να τα καθαρίσετε λίγο. Μπορείτε να αφαιρέσετε λίπη και πέτσες και να κρατήσετε μόνο το εσωτερικό φιλέτο που είναι και το πιο τρυφερό. Ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να το κάνει και μετά να σας κόψει τα παϊδάκια. Κάντε το κάπως έτσι:

3. Βγάλετε τα παϊδάκια από το ψυγείο πολλές ώρες πριν τα ψήσετε. Ρίξτε χοντρό αλάτι και αρωματικά -Ρίγανη, δενδρολίβανο, θυμάρι- καθώς και πιπέρι. Μην ρίξετε λάδι, ψήστε τα σκέτα σε αλάδωτο γκριλ ή μπάρμπεκιου.

*Αυτό που φουσκώνει και πειράζει την Τσικνοπέμπτη, είναι οι πολλές τηγανισμένες πατάτες και τα ορεκτικά. Όχι τα παϊδάκια!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies