Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Online εισβολέας παρακολουθούσε δέκα μηνών μωρό…

Online εισβολέας παρακολουθούσε δέκα μηνών μωρό…

από kmir

xaker mwroΤον απόλυτο τρόμο έζησε ένα ζευγάρι στο Οχάιο των ΗΠΑ

όταν άκουσε μέσα στη μέση της νύχτας έναν άγνωστο άνδρα να ουρλιάζει «Ξύπνα μωρό» στη 10 μηνών κόρη τους!

Οι Heather και Adam Schreck συνειδητοποίησαν πως κάποιος χάκερ είχε «καταλάβει» την ασύρματη κάμερα που είχαν τοποθετήσει στο δωμάτιο του μωρού και το παρακολουθούσε να κοιμάται!

Το ζευγάρι ξύπνησε μέσα στη νύχτα με την υπόνοια πως είχε ακούσει κάποια φωνή και η Heather κοίταξε το κινητό της, στο οποίο μετέδιδε ζωντανά εικόνα η κάμερα που είχαν τοποθετήσει πάνω από την κούνια του μωρού.

Η γυναίκα πρόσεξε πως η κάμερα κουνιόταν συνέχεια ενώ είναι προγραμματισμένη να κουνιέται μόνο ακολουθώντας τις κινήσεις του μωρού ή τις κινήσεις κάποιου που περπατά μέσα στο δωμάτιο.

«Τη στιγμή που την είδα να κουνιέται άκουσα και τη φωνή να ουρλιάζει στην κόρη μου», περιέγραψε η Heather. “Φώναζε “ξύπνα μωρό, ξύπνα μωρό”.

Ο Adam έτρεξε στο δωμάτιο της μικρής Emma και είδε την κάμερα να γυρνά από την «παγωμένη» κόρη του προς τον ίδιο και τον χάκερ να φωνάζει στον ίδιο και να λέει αισχρόλογα.

«Μου φώναζε, με έβριζε… έτρεξα κι έβγαλα την κάμερα από την πρίζα», είπε.

Έτσι συνειδητοποίησαν πως υπήρχε χάκερ στην κάμερα τους.

Ειδικοί, σημειώνει η Daily Mail, προειδοποιούν πως τέτοιου είδους κάμερες είναι στόχος για «online εισβολείς» που ανοίγουν έτσι μια «κυβερνο-πόρτα» απευθείας μέσα στα σπίτια αγνώστων.

xaker mwro 2

 

 

 

 

 

 

 

 

www.newsbeast.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies