Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

από kmir

Από την Δήμητρα Δ., Αθήνα

Υλικά:

  1. 4 μεγάλα αυγα
  2. 1 πακέτο λουκανικάκια (τύπου κοκταίλ)
  3. 1 πιπερια
  4. 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες (όπως στην χωριάτικη σαλάτα)
  5. 100 γρ. τυρί φετα
  6. 150 γρ. τυρί ρεγκατο τριμμενο
  7. 1 μικρη κρεμα γαλακτος (light)
  8. 1 κονσέρβα Μανιταρια (προαιρετικά)
  9. Αλατι,πιπερι

Εκτέλεση:

  • – Κοβουμε τα λουκανικακια στη μεση και τα ροδιζουμε σε ενα τηγανι με λιγο ελαιόλαδο
  • – Τα μεταφέρουμε σε ένα πυρέξ και τα απλώνουμε ομοιόμορφα, μαζί με τις φέτες από το κρεμμύδι και την πιπεριά
  • – Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα, το αλάτι και το πιπέρι
  • – Περιχύνουμε τα λουκάνικα και σπάμε με το χέρι μας τη φέτα
  • – Πασπαλίζουμε με το ρεγκάτο
  • – Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο (στον αέρα) για 30 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει
  • – Αφήνουμε να κρυώσει λίγο ώστε όταν την κόψουμε να βγουν ενιαία κομμάτια

 

        Aν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας αγαπημένη συνταγή. Στείλτε e-mail           στο info@familylife.gr με τίτλο “ΣΥΝΤΑΓΗ”.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies