Αρχική ΔιάφοραΚαλοκαίρι Οι αποχρώσεις του ήλιου… στα μαλλιά σας!

Οι αποχρώσεις του ήλιου… στα μαλλιά σας!

από kmir

MalliaOmbreΘέλετε τα μαλλιά σας να φαίνονται φυσικά, σαν να τα έχει αγγίξει ο ήλιος; Τότε υιοθετήστε το ombre look!

Το συγκεκριμένο look το πρωτοείδαμε πριν περίπου 2 χρόνια. Όσες λοιπόν παρακολουθούσαμε Sex and the City, αναρωτιόμασταν πως θα μπορέσουμε να «αντιγράψουμε» το μαλλί της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία είναι και η «ιέρεια» του συγκεκριμένου στυλ. Το ombre στα γαλλικά σημαίνει σκιά και αν παρατηρήσετε τα μαλλιά των σταρ που έχουν υιοθετήσει αυτή την τάση, θα διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά κάνουν διάφορες σκιές, κυρίως στις άκρες!

Τι είναι λοιπόν το ombre;
Είναι ένα είδος ανταύγειας αλλά με μια βασική διαφορά, ανοίγουμε τα μαλλιά αλλά μόνο στις άκρες, είναι ένα πολύ εντυπωσιακό μαλλί αλλά πρέπει να βρείτε και τον έμπειρο κομμωτή να σας το κάνει και πάνω από όλα θα πρέπει να σας πηγαίνει!

Σε ποιες ταιριάζει;
Αν υποθέσουμε ότι τα μαλλιά ανοίγουν στις άκρες, όπου και καταλήγουν ξανθά, τότε καταλαβαίνουμε ότι ταιριάζει κυρίως στις ανοιχτόχρωμες! Ωστόσο μπορείτε πολύ εύκολα να ανακαλύψετε αν το συγκεκριμένο στυλ σας πηγαίνει… δεν έχετε από το να παρατηρήσετε τις άκρες των μαλλιών σας, τι απόχρωση έχουν; Αν για παράδειγμα οι άκρες σας κοκκινίζουν, τότε το ombre που μπορείτε να κάνετε είναι σε κόκκινες αποχρώσεις! Στις μελαχρινές δεν ταιριάζει ιδιαίτερα, εκτός αν βρείτε τον κατάλληλο κομμωτή και σας το κάνει. Επίσης μην ξεχνάτε πως αν έχετε πολύ σκούρα βάση, θα πρέπει να κάνετε πρώτα ντεκαπάζ και μετά να το βάψετε στην απόχρωση που θέλετε. Τέλος να θυμάστε, ότι μπορείτε να ανοίξετε μέχρι 3 τόνους το πολύ το χρώμα, το μυστικό του συγκεκριμένου στυλ είναι ότι τα μαλλιά σας έχουν ανοίξει φυσικά… από τον ήλιο! Ταιριάζει σε φιλαριστά μαλλιά για να φαίνονται οι αποχρώσεις του! Καλή επιτυχία!

http://www.huffingtonpost.com/2012/10/03/sarah-jessica-parker-elle-fashion_n_1936099.html

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies