Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Οικογενειακές φωτογραφίες που δεν θα έπρεπε να βγουν ποτέ από το συρτάρι!

Οικογενειακές φωτογραφίες που δεν θα έπρεπε να βγουν ποτέ από το συρτάρι!

από kmir

foto2-660Την ώρα που όλα είναι έτοιμα για το κλικ της φωτογραφικής κάμερας, ένα ατυχές γεγονός μπορεί να μείνει για πάντα στην ιστορία!

Οικογενειακές φωτογραφίες παραμένουν κάπου ανάμεσα στα συρτάρια, μακριά από τα άλμπουμ, καθώς έχουν αποτυπώσει ένα άσχημο γεγονός, μία ατυχή στιγμή, ένα λάθος.

Και όμως αυτές οι φωτογραφίες «ξετρυπώνουν» από τα σκοτεινά συρτάρια και φιλοξενούνται σε έκθεση στο Μουσείο California Heritage στη Σάντα Μόνικα.

Σύμφωνα με την Daily Mail τα εκθέματα προέρχονται από την ιστοσελίδα Awkward Family Photos, ενώ η απίστευτη αυτή έκθεση, η οποία αναμένεται να βγάλει τα πάντα στη φόρα ανοίγει τςι πύλες της στις 28 Μαρτίου, με την αυλαία να πέφτει στις 27 Ιουλίου.

«Οταν μια ομάδα ανθρώπων με το ίδιο επώνυμο και διαφορετικές προσωπικότητες είναι αναγκασμένοι να περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους μαζί, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν μεταξύ τους άβολες στιγμές. Και όταν η κάμερα είναι εκεί για να συλλάβει μία από εκείνες τις στιγμές, μια δύσκολη οικογενειακή φωτογραφία γεννιέται» ανέφερε ένας δημιουργός της έκθεσης.

family photos 2

 

 

 

 

 

 

 

 

family photos 3

 

 

 

 

 

 

 

 

family photos 5

 

 

 

 

 

 

 

 

family photos 6

 

 

 

 

 

 

 

 

family photo 7

 

 

 

 

 

 

 

 

www.iefimerida.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies