Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Οι οριστικοί πίνακες για φιλοξενία σε παιδικούς & βρεφονηπιακούς σταθμούς!

Οι οριστικοί πίνακες για φιλοξενία σε παιδικούς & βρεφονηπιακούς σταθμούς!

από kmir

vivlioΟι οριστικοί πίνακες με τα τελικά αποτελέσματα των δικαιούχων

που πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στους παιδικούς σταθμούς για την περίοδο 2014-2015 ανακοινώθηκαν το βράδυ της Κυριακής, από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Οι ωφελούμενες / ωφελούμενοι θα πρέπει να τις αναζητήσουν, στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν τα παιδιά τους μέχρι και την Τετάρτη 10-9-2014.

Σημειώνεται, ότι η διαδικασία ενστάσεων ξεκίνησε την Τρίτη 26 έως και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 και αφορούσε μητέρες που έμειναν εκτός προγράμματος.

Υπενθυμίζεται ότι έως τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 μπορούσαν να αποστείλουν τις αιτήσεις τους ταχυδρομικά ή με courier οι γονείς που επιθυμούσαν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας σε παιδικούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το 2014-2015.

Αιτήσεις μπορούσαν να υποβάλουν γυναίκες, που είναι μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών και μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία. Επίσης,αιτήσεις μπορούσαν να υποβάλλουν άνδρες στους οποίους έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών τους και άνδρες που βρίσκονται σε χηρεία.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies