Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Οι μώλωπες ενός 10χρονου έγιναν αφίσα κατά της ενδοοικογενειακής βίας!

Οι μώλωπες ενός 10χρονου έγιναν αφίσα κατά της ενδοοικογενειακής βίας!

από kmir

xulo mitria 1Το σώμα του 10χρονου μαθητή από την Κίνα είναι γεμάτο μώλωπες…

εξαιτίας του ξύλου με δερμάτινο λουρί, που έτρωγε κάθε μέρα από τη μητριά του!

Ένας μικρός μαθητής από την επαρχία Guangdong της Κίνας δυσκολευόταν να μετακινηθεί από το θρανίο του και αυτό τράβηξε την προσοχή του δασκάλου του.

Όταν ο εκπαιδευτικός ρώτησε επίμονα τον 10χρονο Bin Bin, τι του συμβαίνει, το παιδί ξέσπασε σε κλάματα και έδειξε στον δάσκαλό του το κορμί του που ήταν γεμάτο πληγές και μώλωπες από το ξύλο που του έδινε η μητριά του!

Ο μικρός εξομολογήθηκε στις αρχές του σχολείου του ότι η μητριά του τον χτυπούσε με ένα δερμάτινο λουρί κάθε μέρα, αφού πρώτα τον έδενε σε ένα ξύλινο έπιπλο!

Επίσης τον έβαζε να καθαρίζει το σπίτι και ήταν ιδιαίτερα σκληρή μαζί του, αν θεωρούσε ότι ο μικρός παρέλειψε έστω και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Οι τραγικές φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με το σημαδεμένο σώμα του μικρού παιδιού έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στην Κίνα, ενώ οι υπάλληλοι του σχολείου θεωρούν πως η μητριά ζήλευε τον μικρό επειδή η ίδια δεν είχε αποκτήσει δικά της παιδιά.

Η διαρροή των σκληρών φωτογραφιών με το χτυπημένο σώμα του παιδιού θεωρείται ότι έγινε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από το σχολείο του Bin Bin.

Ακτιβιστές στη χώρα επέλεξαν τον μικρό Κινέζο για να είναι το πρόσωπο της αφίσας ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία, ενώ οι αρχές μετά την δημοσιοποίηση του θέματος ερευνούν το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης.

xulo mitria 2

 

 

 

 

 

 

 

 

xulo mitria 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

protothema.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies