Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Οι ηλιόλουστες ημέρες ξεκινάνε με Vichy Ideal Soleil!

Οι ηλιόλουστες ημέρες ξεκινάνε με Vichy Ideal Soleil!

από kmir

vichy cap sol enfant 500x500Κάθε παιδί ανυπομονεί να έρθει η στιγμή που θα κυκλοφορεί με το μαγιό από το πρωί ως το βράδυ, θα φτιάχνει κάστρα στην άμμο, θα μαζεύει κοχύλια, θα κάνει βουτιές και θα ξαπλώνει ατελείωτες ώρες εκεί που σκάει το κύμα, μαζί με τα παιδιά της διπλανής ομπρέλας!

Λαμβάνοντας όλες τις παραμέτρους προκειμένου να προστατευτεί και να διατηρηθεί η νεότητα της επιδερμίδας των παιδιών, τα Εργαστήρια Vichy τελειοποιούν τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας Ideal Soleil.

Η σειρά Ideal Soleil για παιδιά προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία, για να διασφαλίσει την υγεία του ευαίσθητου παιδικού δέρματος, με μοναδικές απαλές υφές, ώστε να γίνει ο ιδανικός σύντροφος κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, και των αμέτρητων παιχνιδιών στην παραλία.

Ideal Soleil για παιδιά!

Το αποκλειστικό σύστημα φίλτρων του Ideal Soleil για τις UVB & βραχείες/μακρές UVA συμπληρώνεται από πολύ υψηλή αντοχή στο νερό.

Σύνθεση ανθεκτική στο νερό (για μέχρι και 6 βουτιές των 20 λεπτών)

Η απίστευτα απαλή του σύνθεση δεν περιέχει paraben, οκτοκρυλένιο, είναι υποαλλεργική και δοκιμασμένη υπό παιδιατρικό έλεγχο, για να προστατεύει την απαλή και ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Με πιο πλούσια υφή, το γαλάκτωμα θα αγαπηθεί από όσους αναζητούν μια υφή πλούσια σε.. οικονομική συσκευασία για την υψηλή προστασία των παιδιών!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies